Kawasaki Ninja zx9r 2000a
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Kawasaki Ninja zx9r 2000a
Seal all on magneeto ja genekas. Sealt ei tohi tulla mingit heli. Võta kiirelt heaga lahti. Kas on mähise 3 polti lahti jooksnud või äkki lausa magneeto väntvõlli otsas lahti. Ära mootorit rohkem edasi käia! Saatsin sulle PS-i!
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Enne kaane mahavõtmist lase igaks juhuks õli välja või võimalusel kalluta tsikkel veidi paremale poole, muidu ujutad põranda õliga üle.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 180 korda
- Kontakt:
Kui nüüd rumalate küsimuste teemat, siia lisaks meenutada, tundub et keegi on avariilise tsikli endale odavalt saanud?
Sai kaan maha võetud, lahti polnud midagi aga see starteri siduri suur hammakas oli korraliku loksuga, ju see kõrisebki siis.
2 päeva kulus et mootori kaan avada,sedasi ei saa tsiklit mitu aastat sõitma.kui mu ratastel miskit viga on olnud siis kolina peale olen asja lahti võtnud ja vaadanud mis viga ja uued osad tellinud,polegi pähe tulnud et küsiks foorumist nõu
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
426 Sulle teadmiseks et kõik inimesed ei ela garaazis ja on ka muid tegemisi elus. Minul on aega teda nokitseda terve talv. Teema saigi põhiliselt tehtud selle kõrina pärast ja nüüd siis on ka põhjus teada. Muideks tsikkel on täiesti sõidukorras aga mõned väiksed vidinad puudu sest eelmine omanik oli tuuningut teinud. Oli olnud kyll jah väike avarii ka aga see piirdus gondlite lappimisega.
Keegi viitsib võib soovitada kust saab soodsalt korras starteri sidurit..
426f kirjutas:2 päeva kulus et mootori kaan avada,sedasi ei saa tsiklit mitu aastat sõitma.kui mu ratastel miskit viga on olnud siis kolina peale olen asja lahti võtnud ja vaadanud mis viga ja uued osad tellinud,polegi pähe tulnud et küsiks foorumist nõu
Oi oi kui kõva mees Kõigile siis teadmiseks, et kui mingi imelik hääl kuskilt kostub, siis kohe pill pulkadeks(isegi kui asjast midagi ei tea), sest nõu küsimine on p*** ja foorum on selleks kindlasti väga vale koht!
Suzuki RF600R
Yamaha FZR600R
Honda CB750 Seven-Fifty
Yamaha TT600R
hooldus manuaal annab foorumist kiiremini ja täpsemad vastused kui masinal miski lõhki kulunud
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Sa hoia oma nina ka siis endal Manuaalis mis sa siis siia foorumisse ronid? Abi sinust nagunii ple siin.
426f kirjutas:2 päeva kulus et mootori kaan avada,sedasi ei saa tsiklit mitu aastat sõitma.kui mu ratastel miskit viga on olnud siis kolina peale olen asja lahti võtnud ja vaadanud mis viga ja uued osad tellinud,polegi pähe tulnud et küsiks foorumist nõu
Kõige targem, ütle siis mis mu tsiklil viga on, et õli loobib paagialuse täis, ma pole ka viitsinud minna vaatama, kas karterituulutus voolik on umbes või ei nagu foorumis pakuti, lihtsalt ei viitsi minna tsiklil katet pealt ära võtta, kevadeni ju aega on
kui kiiret pole siis paras aeg uus klapikambri kaane kummi tihend tellida
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Tagumine vasak jalaraud ilma raamita on mul täiesti olemas, kus kandis sa asud?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.