Kokkupuuted MUPO-ga / kõnniteel parkimine


Teema algataja
Märtt
Postitusi: 211
Liitunud: 30 Mär 2013, 22:17
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 25 korda

Re: Kokkupuuted MUPO-ga / kõnniteel parkimine

Lugemata postitus Postitas Märtt »

mella kirjutas:

Ja kui MUPO võib valesti parkimise eest trahvida, siis võib ka lasta teisaldada. Iseasi, et nad seda meelsasti ei tee, kuna sõiduki veo- ja hoiutasu ei tohi nad omanikult nõuda.

Just nädal tagasi oli endal olukord, kui minu nimelisele parkimiskohale oli keegi tegelane enda auto parkinud. Kutsusin mupo, sest auto omanikuga kontakti saada polnud võimalik. Helkurvestides ametnikud tulid kohale ja ütlesid, et "sorri, sa pead endale ikkagi uue parkimiskoha otsima, sest nendel pole õigust Tallinna linna piirides sõidukit teisaldada." Sellisel juhul ei saa isegi koheselt trahvi kirjutada, sest ma pidavat juriidiliselt tõestama, et see koht ikka minule kuulub (ehk siis vastava paberi koopia muposse saatma). Trahv tehakse tagantjärele.

Võibolla oli tegemist ebapädeva ametnikuga või lihtsalt laiskusega, kuid kui neid sitapäid vaja on, siis on nad täiesti kasutud. Muul ajal torgivad seal kus torkida saavad.

Olgu. Siis põhimõtteliselt õiguslikku alust mul tsikliga kõnniteel parkida ei ole, kui vastav liikluskorraldusvahend puudub. Huvitav, mis saab siis, kui selline jama MUPO-l harjumuseks kujuneb. Et hakataksegi tulevikus pildistama kõnniteel parkivaid tsikleid. Tuleb rattaga hakata niigi väheseid parkimiskohtasid täitma? Täiesti debiilne olukord nii või teisiti. :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”