Kokkupuuted MUPO-ga / kõnniteel parkimine


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Kokkupuuted MUPO-ga / kõnniteel parkimine

Lugemata postitus Postitas will111 »

nagu ma juba ütlesin, üks asi on siin ajada näpuga järge mingisugust üldisest üldisemast seaduslausest ja siis virutada ühe labidaga kõigile, kes ette jäävad. aga kui reaalselt trahvi teha üritatakse ja selle saajale ikka tundub saamise põhjus loogiselt võttes debiilne ning ta julgeb ning tahab kohtusse pöörduda siis seal ei pruugi näpuga järge ajaval mupol enam nii hirmus õigus olla...krt, võib lausa juhtuda, et trahv tühistatakse kuna selgub, et see ongi tehtud alusetult ja põhjendamatult.

ilmselt on nii, et lõpuks oleneb kõik konkreetsest olukorrast ja ühe ning teise poole põhjendustest, kuid kui ma näiteks oma maja ees kõnniteel, kus ruumi jalakäijatele on maa ja ilm tahan oma ratta ajutiselt ära parkida kuskile seina äärde kuna ümbruses kõik ametlikud parkimiskohad on ära võetud ja selle eest trahv väänatakse siis see trahv ka kohtus tühistatakse...kui just trahvi tegija ei suuda ära põhjendada muu kui ainult näpuga järge ajamisega. kohtus siiski arvestatakse veel vahel konkreetse juhtumi asjaoludega ka.
ning veel enam, kui ikka ei ole enam kõnnitee, vaid on näiteks selgelt ja üheselt mõistetavalt mingi könnitee kõrvaline ala siis ju tegelikult pole enam sealt seadusest ka midagi ajada. aga eks näis, äkki varsti hakatase ja jalgratta parkijaid trahvima :D



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”