Kortermaja ees (öine) parkimine

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Kortermaja ees (öine) parkimine

Lugemata postitus Postitas Black »

Parim kaitse varale on selle võõra silma alt ära hoidmine. Kuni keegi ei tea, võid vabalt miljon € diplomaadikohvris mööda linna jalutada. Kui selle kaubahallis või ühistranspordis avad, tekib juba kindlasti huvilisi. Samamoodi on ratast garaažis - olgu see siis liikuv või liikumatu - hoides see konkreetselt kurjade mõtetega ringi sõitjaile või jalutajatele märkamatu. Suvalist kaubikut või garaaži hakatakse lihtsalt õnne peale ikka palju harvem lahti kangutama. Nagu eespool kirjutatud, on kate ka just selles mõttes hea vahend - raskendab vähemalt hindamist.

Maaalune garaaž on selles mõttes parim, et sinna üldjuhul juhuslik möödakäija pilku heitma ei juhtu sel ajal kui oma boksi sõidad. Saad ka selle uksele lisaks paar varjatud isasemat lukku ja GSM-valve paigaldada. Mul isiklikult pole seda mõtet küll kunagi tulnud, et peaks veel garaažis sees ka tsikli seina külge siduma. Mustamäel on maaaluseid garaaže päris palju ja teinekord üsna ootamatutes kohtades. Jaluta ümbruskonnas lahtiste silmadega ringi - teinekord on suvalise laste mänguväljaku all katakombid. Ise kaardistasin enda ümberkaudsed konkreetselt ära ja olen ka oma rendikaga järjest kodule lähemale liikuda suutnud.

Kui garaaž on kaugemal, on variant seal nagi seina lüüa ja ka saapaid, kiivrit ja tunkesid seal hoida. Jalutad nagu normaalne inimene nii sinna kui pärast koju. Naabrid ei teagi, et vahel ebanormaalseks moondumas käid.

Muide, kui keegi teab, et sul kallis 9mm-ne hõlma all või kodus on, võidakse sind ootamatult rünnata või koju sisse murda ka ainuüksi selle kätte saamiseks. Ei tasu neid väga niisama liputada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kõik, mis mootorratta parkimise/ garaažiga seotud”