Mv Agusta Brutale 800 VS Kawasaki Z800


Teema algataja
maaru5
Postitusi: 33
Liitunud: 25 Mai 2014, 10:01
Tsikkel: Kawasaki Z800

Re: Mv Agusta Brutale 800 VS Kawasaki Z800

Lugemata postitus Postitas maaru5 »

Ma küsisin nõu kuna kawaga on kogemust ja Agustaga kogemus puudub. Olin sisuliselt ostmas Kawa Z800 ja käisid läbirääkimised hinnasuhtes ja ootan veel ühest kohast hinda, kuid mulle soovitati Agustat ja öeldi, et see on küll kallim aga see on oma raha väärt.Nüüd siis mõtlesin, et ehk saan siit mingeid konkreetseid fakte või kogemuse põhjal saadud teadmisi.Kui kogu see teema siin läbi lugeda siis konkreetseid väiteid siit ma ei saanud, kuigi oli paar tyypi, kes võtsid vaevaks sõbralikult nõu jagada-kuid lõpp läx ikka nii nagu ta kommentaariumites läheb-hakkavad rääkima need mehed kellel pole muud teha kui tähti närida ja mingeid umbes arvamusi avaldada.

Kui ma oleksin teadnud Agustast midagi enamat kui seda, et ta on itaallane ja ta on ilusa välimusega ja hoiab oma hinda paremini kui Kawasaki siis ma ei oleks siit uurima hakanud.

Ma arvan, et me paneme nüüd selle teema lukku ja ma käin Motodepoos ja Veldis ära enne jaanipäeva ja teen oma otsuse ja annan ka kõvatajale ja Kia pereautoga kulgevale härrale oma valikust teada!

Teistele aga suur tänu, et viitsisite pisut nõu anda!

Mina tänan!



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”