Mv Agusta Brutale 800 VS Kawasaki Z800


Teema algataja
maaru5
Postitusi: 33
Liitunud: 25 Mai 2014, 10:01
Tsikkel: Kawasaki Z800

Re: Mv Agusta Brutale 800 VS Kawasaki Z800

Lugemata postitus Postitas maaru5 »

quote]

Ära siis ise ka ärgita seda Itaaliamaa fännkonda siin ventikasse pilduma.
On nagu on - osta see mis Sulle meeldib. Tõenäoliselt suudad üsna pikalt elada ning see ostetu ei jää Sul ainsaks sikliks eluks. Kui ikka siklihuvi pikemalt kestab ja huvi pakub. Ehk siis - andes endale aega atra seada suudad nii selle Kawasaki kui ka Itaaliamaa toodangu ära proovida. Ühe või mitme hooaja jooksul.
Ma olen ka selline nö rahutu hing. Sõidan ühe-kaks hooaega ära ja siis juba tahaks mingit muud siklit proovida. Nii ongi hea. Ajaga selgub mis rohkem sobib. Väljanägemise poolest tahaks ehk tõesti kõiki ägeda disainiga tsikleid aga hind ja sõiduasend seab ka tihti oma piirid. Kui üsna igapäevaselt sõidad, siis ebamugava asendi tsikliga ... seda pikalt enam teha ei taha.
Kas oled nii Kawasaki kui Itaalia aparaadiga pikemalt sõita proovinud - näiteks 100+ km järjest? Kuidas siis tunduks?[/quote]

Väga asjalik kommentaar Yerba-lt! Eks ta õige ole, et alati ei pruugi see taevani kiidetud asi just minule sobida! Kuna ma kuulsin tõesti esimest korda just sellest mudelist: MV Agusta Brutale 800 ja välimuse poolest mullle ikka väga meeldib see tsikkel, kuid tahstsingi siit nõu saada, kas ka sisu on oma hinda väärt. Nüüd tuleb välja, et see on nii uus mudel, et ega kellelgi otsest kogemust selle tsikliga ei ole-siis nii võikski ju öelda ja rääkida Agusta mudelist üldiselt. See, et inimesed kohe kõvatajaks ja Kia pereautoga kulgevaks tembeldavad siis seda küll nõuandvaks kommentaariks lugeda ei saaks ja see, et asju võrrelda ei saa see ei pea ka paika-kõike saab võrrelda ja kõige üle on võimalik arutleda-ei pea hakkama inimesi alavääristama. Nii, et kui kellelgi on midagi konkreetset öelda teemaga seonduvat siis kõik sõbralikud kommentaarid on oodatud, palun mitte risustada teemat!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”