Aprilia Tuono


reimps

Re: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas reimps »

Nii, kellel veel spidoandur lolliks l2inud on? Mul Millel l2ks ka enne l6ppu, loopis 400+ kiirusi v6i n2itas nulli. Tuono 1genil sama lahendus, tuli nyd sellele rattale ka kylla. Mis teha? Ilmselt on see magnet(?) tagaratta juures lolliks l2inud v6i on mingi juhtmekala? Kiirusest on nagu veits suva tegelikult, s6idan p88rete j2rgi, aga l2bis6itu tahaks ikka adekvaatselt n2ha..

EDIT: Nüüd proovisin Mille andurit, sama tulemus. Seega prooviks pigem oma andureid kellegi teise ratta peal, äkki selgub, et mul on mingi lihtlabane juhtmekala kuskil pistikust edasi. Seda pundart niisama lahti kiskuma ei taha hakata, enne kontrolliks anduri üle :)
On kellelgi viitsimist oma RSV(R)-tüüpi rattaga ligi karata, et ma saaks proovida? Protsess on ülilihtne, miski 10 minutit kokku-lahtiühendamise ja proovisõiduga. Ratas peaks olema kuni 2005.a RSV mudel (Mille või Tuono näiteks), edasiste pistikulahendusi ma ei tea.

EDIT2: Peale parajat obadust maski pihta (detailid pole olulised :P) hakkas tööle jälle. Seega ilmselt oli mingi juhe kellaplokist lahti pudenenud. Peaks vist viitsimise kätte võtma ja maski küljest võtma, muidu ei pääse pistikule ligi, et ähemalt tsekkida..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”