Hunnik küsimusi algajalt rinkahuviliselt

Kasutaja avatar

Maarja
Postitusi: 289
Liitunud: 30 Juun 2005, 12:58
Asukoht: Kiili - Tallinn

Re: Hunnik küsimusi algajalt rinkahuviliselt

Lugemata postitus Postitas Maarja »

Mustik kirjutas:

Äkki keegi soovib seletada selle aasta EMV etappide hinnapoliitikat...?
6-7.juuli EMV 2 etapp= 0 infot emakeeles, Soome/Vene/Põhjamaade hinnapoliitika. Esimesest etapist lähtudes, oli ju piisavalt aega et iga klass saaks 2x sõita... Võimalik et ma olen teise etapi ajakavast valesti aru saanud, aga miks C klass saab topelt nr i eest samapalju, samas kui samas rookiele pakutakse juba 2 sõitu... Igatahes miks korraldavad Soomlased Eestis Eesti etappi ning kas bikernieki 4. etapp ja Audru 5. etapp on tulemas C-klassile esimese etapi hinnaga või vähemasti kahe võidusõiduga? Või tuleks algajatel varakult rookiesse kolida, sest seal saab sama raha eest rohkem...?

Hinna määrab korraldaja. Juulis ei olnud Eesti etapp, mida soomlased koraldasid, soomlased korraldasid Soome etappi vastavalt oma formaadile. Ja eestlased said pidada selle raames oma sõite.
Soomes ei ole Meistrivõistluste raames tegelikult üldse C-klassi, see oli nendepoolne vastutulek, et C sai sõita Yamaha Cupiga koos.
Bikernieki võistluse hind on lätlaste teha ja kuna sept. etapp on rajahardaja enda korraldada, siis hinnad leiad juba auto24ring.ee lehelt ja need on Eesti etapi harjumuspärases suurusjärgus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”