Naised, mis varustusega sõidate?


kadrikas8
Postitusi: 28
Liitunud: 30 Mai 2012, 22:22
Tsikkel: BMW F650 GS, Honda Transalp
Asukoht: Põltsamaa
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Re: Naised, mis varustusega sõidate?

Lugemata postitus Postitas kadrikas8 »

Sõidan 3. hooaega Motohoovist soetatud Modeka jope ning pükstega. Püksid olin küll sunnitud eelmisel aastal välja vahetama, sest suutsin vanad leegitoru vastu ära sulatada, aga jope veel kestab. Vett nad väga kaua muidugi ei pea, aga selle raha eest( jope hinnaks oli koos allahindlusega minu mäletamist mööda 110€, uued püksid 140€) väga ei nurise.
Kiivriks on Caberg V2R, ostetud samuti 3 a. tagasi Motohoovist, maksis vist koos allahindlusega 170€. Enda tsikliga sõites on päris lärmakas, kuna pole sellele veel leidnud sobivat tuuleklaasi, aga teiste tsiklitega on üsna vaikne, sees on veel päikesevisiir ja tuulutus on ka üsna hea.
Saabasteks on Daytona Trans Open GTX, sõitnud olen nendega poolteist hooaega ja saan ainult kiidusõnu öelda, jalad pole veel vihmaga märjaks saanud :) ostsin Mymoto veebipoest ja maksid 347€ Eelmised saapad olid Diadora Frontier ja need ei pidanud sisuliselt ühte hooaegagi vastu, kui nahk hakkas erinevatest kohtadest pragunema.
Kindaid olen soetanud 3 paari: soojal ajal sõitmiseks on Motodepoost ostetud Evolution suvised kindad, väheke jahedama perioodi jaoks on Clover srs2 ja kui sooja on alla 5 kraadi ning hing kisub ikka tsikli selga, siis on selle tarbeks soetatud paksud Richa saanikindad, mis õnnestus üleelmisel sügisel Motohoovist eriti soodsa hinnaga saada (25€).



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”