Naised, mis varustusega sõidate?


Hec
Postitusi: 13
Liitunud: 05 Juun 2014, 17:47
Tsikkel: Kawasaki ER-6N
Asukoht: Maardu

Re: Naised, mis varustusega sõidate?

Lugemata postitus Postitas Hec »

Varustus järgmine:

  • Modeka Extremadura jakk ja püksid
  • Cabergi V2R kiiver (+ 2 erineva paksusega kiivrisukka)
  • Modeka kindad
  • Forma F1 sõidusaapad.
    Muu varustus sai soetatud Tartus Motohoovist, saapad ja õhem kiivrisukk Motodepoost.

Jope ja pükste juures on väga head eemaldatavad voodrid - vihmavooder ja soe vooder - ning lisaks erinev hulk lukkudega toimivaid õhutusavasid. Sellise nö. kihilisuse ja avatavuse tõttu kannatasid riided sõita nii juulikuiste 30+ kraadiste ilmadega kui ka juunikuu üsna jahedate (u 13 kraadi) ja märgade ilmadega.

Caberbi kiivri väga hea lisa (nagu üks eespool kirjutaja juba mainis) on sisseehitatu päikesevisiir. Eest paistva madala päikesega ei aita see palju, kuid muidu väga OK. Prillikandjana annab see vihmasajus linnakiirusel sõites lisavõimaluse (pool)lahtise visiiriga sõita - muidu on kas prillid märjad või visiir seest udune ja nähtavus mõlemal juhul eriliselt s*tt. Müra üle väga kurta ei saa, samas pikkade sõitude korral kasutan viimasel ajal siiski kõrvatroppe.

Kindad hetkel sellised suvised - õhemad ja õhutusavadega. Jällegi - paarikümnekraadise temperatuuri juures üsna OK, käed ei higista. Aga taas jahedamaks minevate ilmade tarvis on lähipäevadel plaanis osta mingid paksemad ja korralikumad käevarjud.

Saapad on valdavalt nahast nö. bike'isõidu tüüpi välise plastskeletoniga, ninaosa välisküljel metallkate ning talla sees minu teada metalltugevdusega. Saabastel on õhutusavad, mis palava ilma puhul on jällegi väga hea, aga vihma puhul ideaalne koht, kus vesi sisse saab. Seetõttu tegin sel aastal keset juunikuud veidi teibituuningut ja panin avad kinni. Samas oli sellest kasu vaid lühiajaliste sõitude puhul. Peale 60 kilomeetrit laussajust sõitmist loksus saabastes kõigest hoolimata korralikult vett.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”