Isekeeratavad piigid?


will111
Postitusi: 5260
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Isekeeratavad piigid?

Lugemata postitus Postitas will111 »

ausalt öeldes mul ei olegi ükski murdunud vist. kuluvad küll jah, asfalti nad ikka pikalt ei kannata, autoga sai natuke asfalti peal uhatud, noh ega ära ka ei kulu tegelt nii kiiresti kui arvata võiks.

liiva sees ei juhtu nendega midagi muud peale ühtlase, aeglase ümaraks kulumise. kruus loogiliselt võttes murrab ja painutab ning kulutab rohkem ja ebaühtlasemalt. külmunud muld on umbes sama mis liivasisaldusega jää, nii et oskad ise arvestada. muru lendab lihtsalt suurte tuustidena minema :)
otseselt kruusa / läbikülmunud kruusatee peale, kus jääd praktiliselt peal ei ole, ma selliste rehvidega siiski ei roniks. aga vaikselt kannatab nendega sõita jää peale kohale üle igasuguse katte. eks kõik oleneb ka sellest kui palju jääb kruvi ots välja, kui palju kruvi pikkust on rehvimaterjali sees, kui raske ja võimas on ratas jne.

keskel ära pane kruve ühele joonele, siis poleks neid tegelikult ka vaja nii palju sinna. aga noh, eks vaata ja katseta. üks asi mis kindlasti juhtub kui keskmise osa pidamise servadest oluliselt paremaks juhtud ajama, peale suurt libisemist mis tahab käest ära minema hakata kui countersteerid ja ratas nö. püsti tagasi tulema hakkab siis ilmselt viskab korraliku kõmakaga high-side'i :lol: aga noor poiss otsas, kannatab need paugud ära küll, pane kaitsmeid kõvasti peale ja kiiver pähe ikka!



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”