EDRA Nationals 2.-3.05.2015

Kasutaja avatar

pacaan
Postitusi: 976
Liitunud: 25 Veebr 2005, 12:15
Tsikkel: ZX12R turbo
Asukoht: Tallinn / Eesti
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: EDRA Nationals 2.-3.05.2015

Lugemata postitus Postitas pacaan »

nitse kirjutas:

s*** pilt, aga annab ehk aimu, mis toimus publikuga siis, kui legendaarne Sepp veel rajal oli: http://album.ee/node/10046733/50050951

Ja sellised tribüünid olid mõlemal pool rada...

kogu lugupidamise juures Sepa ning teiste oma aja motokiirenduse kangelaste osas (ka mul endal oli sealsamal võistlusel au välja panna superkiirejaelukole GSXR600 toodetud 2001), vaevalt et 2007-gi see rahvamass teid/meid vaatama tulid sinna, vast enamasti Kuriks/Vitsut võistluspaari või mingit reaktiivjullat pigem.
Suvine ilm kah vähe teine, potensiaalse publiku mõttes, varasemalt ikka kiirendused rohkem suvel olnud, viimastel aastatel miskipärast sätitakse esimesed etapid mingiks pooltalveks veel - just nagu viimase nädalavahetuse jaheveemoto (mistõttu mina vana inimesena ei viitsinud võistlust vaatama minna, osalemisest rääkimata).

aga Nitse, kui vanasti öeldi, et "töö jätkub sektsioonides" siis tänapäeval - "info liigub gruppides, FB gruppides", moodsad ajad.

Siiski, et positiivse noodiga lõpetada, kui võistluste ajad (st ilmad) vähe paranevad ja lennuraja ettevalmistamist samamoodi jätkatakse nagu seda praegu tehakse siis loodetavalt ehk lisandub mingi moment aparaate võistlema, mille vaatamine oleks ka tavalisele inimesele huvitavam, küllap siis mõni pealtvaataja ka tuleb. Kui just samal ajal drifti võistlust pole...

PS: mina (teoreetiliselt)võistlejana eelistaks korraldaja poolt rahakulutust pigem raja ja ajavõtu tehnika ettevalmistusse kui laiatarbe reklaami. Ilma pealtvaatajateta saab täitsa hästi sõita, liberajal ja / või hommikust õhtuni n*ssiva ajavõtuga võistlus aga väga tore pole. Võistelda. Õlut juua / päikest võtta võib.

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”