Millist esirehvi TDM 900´le

Kasutaja avatar

arsool
Postitusi: 51
Liitunud: 06 Apr 2011, 23:31
Tsikkel: TDM 850 3vd
Asukoht: Põltsamaa
Tänatud: 5 korda

Re: Millist esirehvi TDM 900´le

Lugemata postitus Postitas arsool »

laurikaks kirjutas:
rav22 kirjutas:

Leidsin forumist täpselt ühe vastuse sellele küsimusele ja täpselt üks-kaks mees tegi seda, et pani tagarehvi alla ja teistpidi jooksma, aga kuidas tal sellega reaalselt sõita on seda keegi ei tea. Ootakski siia natukene juttu sellest kuidas rehv toimib tagurpidi, kruusal ja asvaldil. Mulle on motopoodidest üteldud, et taga rehv esimeseks ei sobi. Võta nüüd kinni.

Heidenau k-60 kitsamad tagarehvid saab kasutada esirehvina. Rehvi küljel on isegi joonis, mis pidi see peab veerema esimena ja tagumisena.

Tere.
Olen ühe k-60 110x80x18 (TDM 3WD)ees siledaks sõitnud.Taga on ka Haidenau K-60 150x70x17. Kestis esirehv mingi 7-8 tuhat.Lõpuks läksid kärnad ebaühtlaseks-3 mm jäi jääki.Nüüd järgmine all.Rehvil on veeresuuna nooled peal.Soovitusliku suunaga allapandud rehviga pidurit plokkides(on juhuseid olnud) maastikul ja rohus ei lähe rehvil muster täis, vaid vedelam sodi jookseb kahelt poolt välja.Kiirustaluvus asfaldil kuni160-170 normaalne,edasi läheb esiots nagu natsa "vedelaks"- kõrgest protektorist.Üle 120 laiuse ei soovita panna, kuna mass läheb suureks ja tekkib suurel kiirusel nn. güro efekt- lenks oleks nagu lukus keeramisel, pigem kallutamisel.Jämeda esirehviga on liiga scrambleri moodi ka.Kui sõidad peamiselt asfaldil siis pole neil rehvidel mõtet.Nii 60-40 suhtes on ok.Vaata GRIP.EE.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”