Külgkorviga Jawa 360 1972a - Aivar & Märt → Re: Külgkorviga Jawa 360 1971a - Aivar & Märt


Teema algataja
ratsoup
Postitusi: 43
Liitunud: 19 Mai 2015, 16:33
Tsikkel: Jawa
Tänatud: 7 korda

Re: Külgkorviga Jawa 360 1971a - Aivar & Märt

Lugemata postitus Postitas ratsoup »

Head sõbrad, rahu! Ei maksa kogu üritust tervet pilti teadmata, torutangide pähe maha kirjutada. :) Ega nii ju ka ei saa, et kurjad onud foorumist teevad ürituse maha ja meie siis kanname projekti põõsasse. Vahet pole millega tegeled, oluline on see, et teed seda endale ning ei peta iseenda ootuseid selle juures. Tagatipuks pole üldsegi oluline see, mis teised arvavad, vaid see, et ise protsessi naudid ja tulemusega rahule jääd.

Meie tegutsemine algas juba Mai kuus. Seega oleme üht teist kõrva taha pannud. Selle suve plaan oli ratas sõitma saada ning seda oleme teinud. Mootorit ise taastama kindlasti ei kavatse hakata. Kui keegi oskab häid spetsialiste soovitada, võtan kontaktid hea meelega vastu. Mis puutub aga ülejäänud ratta lahti monteerimisse, sooda/liiva pritsi viimisesse, kroom osade taastamisse/välja vahetamisse, värvimisse viimisesse ning hiljem terve ratta kokkumonteerimisse - siis sellega plaanime me tõesti talve jooksul ise hakkama saada. Teenused laseme kindlasti teha ikka spetsialistidel.

Originaal jawast siin rääkida pole mõtet. Rattale on tehtud mitmeid modifikatsioone. (Uuema tüübi relee, mis punnitab paremast küljekarbist välja, porikumm, bensiinisõelast ühuvõtu ava) Lisaks sellele katab ratast ebaühtlane värvikiht, mis mitmes kohas katab ka kroomi ning muid detaile mis peaksid olema haljad. Kui see kõrvale jätta on ratas isegi üsna mõistlikus tehnilises korras kui arvestada läbisõitu 66k.

Olemas on ka ratta originaal mootor (sõitnud võrreldes peal olevaga väga vähe. Hinnanguliselt 10% läbisõidust ehk), mis sai kunagi välja vahetatud lihtsa vända vedru probleemi tõttu. Lisaks sellele on olemas veel uus pakendis väntvõll, ning lademes kõiksugu originaal varuosi.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”