Räägiks mootorratta navidest


Ardilla
Postitusi: 1154
Liitunud: 30 Apr 2013, 22:14
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Tere,

Laadija jõudis edukalt kohale, kuna rattaks GSXR-siis kinnituskoha leidmine võttis veits aega. Laadijal on lüliti küljes ning seda saab välja lülitada. Lisaks painin kaitsme vahele. Juhtmeted vedasin esialgu ajutiselt otse paagi alt. Kuid see on talveprojektide nimekirjas, et vedada ilusti jutmed kõris teiste juthmetega koos, ning kuna 6 eur maksva seadme enda juhe on vabandust otsekohesuse eest veits kusine siis tekitan esiotsa gondlialla klemm kontaktid, et saaks vajadusel lijtsamini seda jubinat vahetada.

Täna jõudis kohale ka 5 euri maksev hoidik. Eks tuli täpselt 5 euri eest seade ka :) . Samas ei saa nuriseda, nii palju kui ma täna õhtul seda väntsutanud ja raputanud olene i ole ta veel katki murdunud ega telefon välja kukkunud. Loomulikult ei saa siin midagi rääkida niiskuskindlusest. Eks tuleviksus vaatan midagi paremat. Nüüd on vaja mõelda mingi kinnitamise viis.

Waze on hea liiklus info osas. Samas Gmaps on hakanud ka teetöid näitama :) . waze näitab kohalikes oludes suht tihti ära Siniseid sõpru. Eeestist väljas käimiseks on mul välina Garmin auto jaoks. Mõtlesin, et IOS-ile võiks ka osta rakenduse, samas reisin nii vähe, et olemasolevad rakendused ajavad asja ära ala googlemaps. Sygicu proovi versioon ajas mind närvi sellega, et näitas kiiruse märke vastupidi linnas 90 ja maantel 50. Ma ei tea mis bugiga tegemist oli.

Siiski jään arvamusele, et eraldiseisev seade on minu arust veits praktilisem. Mis siis, et üks seade juures.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”