VARASTATUD BUELL

Kasutaja avatar

tfr
Postitusi: 560
Liitunud: 07 Okt 2003, 12:12
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: VARASTATUD BUELL

Lugemata postitus Postitas tfr »

kotk kirjutas:

Eesti politsei jah lihtsalt ei viitsi vargustega tegeleda

Politseil on üsna limiteeritud ressursid ja nad teevad oma parima, et seda kõige mõistlikumalt kasutada. Paljud kuriteod on omavahel hierarhilises seoses - varastatud kama müüakse edasi, need edasimüüjad tegelevad omakorda lisaks veel mingi organiseeritud finantskuritegevusega jne.

Piiratud ressursside olukorras on kriminaalpolitsei peamise osa oma jõust suunatud nende hierarhiate ja kettide avastamisele ja lõhkumisele. Näiteks autovargused, mis 10 aasta taguse olukorraga võrreldes on ikka suht nulli kahanenud, likvideeriti just nii, et lõhuti ära nende kokkuostmise ja edasi- või inimestele tagasimüümise ahelad, mitte ei aetud iga üksikut autot taga.

Ka näiteks jalgrattavargustega püütakse tegeleda just seda liini pidi, et kui narkaril pole seda ratast kuskile edasi müüa, siis ta ei varasta seda - konkreetset narkarit elu lõpuni kinni ei pane ja kui panekski, tuleks nurga tagant järgmine.

Jah, konkreetse varastatud ratta/tsikli omaniku jaoks jääb tunne, et tema isikliku suure murega ei tegeleta, aga suures pildis tehakse ikkagi parim, mis võimalik.

TransAlp '02

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Varastatud mootorrattad/ Stolen motorcycles”