Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7200
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

KIBU kirjutas:

tere
keerutan ka peas mõtet mingi aparaadi soetamisest et tulevasi matku paremini jäädvustada. aga teemakauge inimesena ei ole head ideed. eelistaksin vist isegi pildistamist filmimisele kuid filmimise võimalus võiks siiski olla. ideaalis võiks seade olla kiivri küljes st suunatud sinna kuhu vaatan ja nupp võiks olla lenksul et saaks kohe tulistada kui miskit silma jääb. paljud pildid on jäänud tegemata kuna õige aeg läheb enne mööda või lihtsalt ei kannata seltsis reisides pidevalt seisma jääda kui pildistamise soov tuleb.
samas pildi kvaliteet peaks olema hea. vaatasime hiljuti sõpradega eelmise suve pilte (telefonidega tehtud) ja sõbra Luminaga klõpsitud piltidel, mis olid tehtud väga "kuldkollase"ilmaga, oli kõik justkui pilvise ilmaga tehtud. minu samsungi junniga tehtud pildid olid peaaegu tõetruud. ühe variandina tundus Garmini Virb, et saaks navist juhtida.
kas kellelgi on häid ideid?

Sõbral oli eelmisel reisil Garmin Virb Elite kaasas.Ma ei näe sellel küll ühtegi eelist näiteks selle eespool mainitud SJCAM kaameraga(vaadates nii videosi,kui pilte,mis on väga sarnased telefoniga tehtutele).Va üks eelis on,garminile saab panna 64 mälukaardi ja minu omale ainult 32-se.
Eelmisel reisil sai ka loodetud telefonide 8 ja 13mpix kaameratele,aga see oli suurim ämber mida ma pildistamisel olen iial teinud.Telefoniga võib kodus lapsi ja koera pildistada või tööjuures mingeid detaili numbreid jäädvustada,aga mitte loodus vaateid pildistada.
Mina kavatsen selle ostetud kaamera kruvida tsikli külge ja filmida ägedaid teid ja seal näha olevat.Muu asja jaoks ikka korralik foto kaamera.Mul oli kunagi mitu filmi peeglit,siis aastaid kompakt 6mpix ja nüüd võtsin korraliku peegli ja sinna juurde veel lisaks väiksema teleobjektiivi.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”