Mootorratta rehvid

Kasutaja avatar

villy
Postitusi: 1064
Liitunud: 29 Juul 2010, 08:11
Tsikkel: KTM690, TM300
Asukoht: Tallinn, Pääsküla
Tänanud: 186 korda
Tänatud: 116 korda

Re: Mootorratta rehvid

Lugemata postitus Postitas villy »

isakene kirjutas:

Eks metsal ja metsal on vahe sees.:) Seni kuni Maxxis 6006 saadaval on, minu sõidustiilile (ehk parematel hetkedel poole mootorini mudas) paremat ei oska tahta. Kusjuures, nupprehvi kohta istub asfaldil üllatavalt kindlalt kinni, a muidugi kulub ka kui põrguline. :D Kui märkimisväärne kogus asfalti rataste alt läbi tuleb lasta, on K60 kindlasti väga hea valik, lihtsalt mul käib pikemate asfaldiotste jaoks teine tagaratas Anakee2-ga alla.
Ja muidugi E09 suutis mind positiivselt üllatada, Maxxis sai mingi räige ora ja reedel peale E09 kohalikust kaubandusvõrgust miskit võtta ei olnud, peale E07 kogemust ma panin ta ikka väääga pika hambaga alla...:D aga kruusal ja metsas vedas igatpidi väga positiivselt edasi. Asfaldil E09-ga muidugi eksperimenteerida ei soovita...:P

Hetkel kasutan taga Mitas 09-t . Asfaldil märjaga suht libe aga sellega saab arvestada tagumise rehvi puhul. Männikul ja metsateel veab edasi suht hästi aga külgpidamine suht null. See vist teebki asja lõbusamaks :mrgreen: . Tegelt häirib mind selle rehvi ulgumine maanteel peamiselt.
Ees kasutan soovitatud Dunlop D952 -te ja olen väga rahul. Hoolimata suht offroad mustrist peab asfladil väga hästi ja vaikne rehv ka. Pehmemal pinnal väga hea.

Küsimus, et kuidas on Maxxis 6006 ja TKC 80-ga võrreldes Mitas 09ga. ? Rattaks XT660R Üritan asfladil olla vähe aga vahest ikka tuleb mõnisada kilti maanteeots ja linnas ka põristamist.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”