Rehvi kulumine?


will111
Postitusi: 5258
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Rehvi kulumine?

Lugemata postitus Postitas will111 »

no ja miks sa arvad, et ma seda ei tee? (ehk punn peal laugeid kurve)

mul ei ole igapäeva ratas mingi eriti hull bike, tegu on sv650'ga. ja ega tänavasõidul ning avalikel teedel üldjuhul mingit jõhkralt maha kallutamist harrastada ei saagi. seega kulubki sujuvalt kogu rehv, ainuke osa mis kulub vähem on päris serv, no kuskil 5-10mm.
aga mida mina teen ilmselt teistmoodi kui suurem osa igapäevaselt tsikliga sõitjaid on see, et punni jõhkralt peale keeran ma AINULT siis kui sõidan kurve ja enamasti just siis kui ratas on kaldes. Sirgelt sõites kiirendamine on nii mõttetu ja igav, et sellest loobusin juba ammu. mõnu tuleb ikka sellest kui kurvist välja kiirendades rehv kergelt ringi kisub ja siis kiirendusjõud ratta püsti rebib.

võin ju teha pilti oma 3 viimasest ära sõidetud rehvist, tõestamaks, et seal ei ole mingit kanti aga on see tõesti vajalik? :D tsiklit tuleks ikka kasutada otstarbepäraselt ehk et lisaks niisama punktist punkti sõitimsele tuleks käia ka fun ridedel. tallinna lähedal ja natuke isegi praktiliselt siin linna piiril on täiesti olemas kõik sellised teed, kus käia seda harrastamas. huvitaval kombel näen ma nendel teedel terve hooaja jooksul tõesti pigem vähe tsikliste....aga noh, kui niiväga meeldib suure otse kulgega maantee peal paugutada siis kes olen mina seda keelama, lihtsalt ei maksa imestada, et rehvid kandilised on :D



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”