Saagimise asendustegevus - liiklusavarii arutelu

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Postitusi: 1674
Liitunud: 19 Juul 2004, 15:22
Tsikkel: Kawaspa
Asukoht: Pärnu
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Saagimise asendustegevus - liiklusavarii arutelu

Lugemata postitus Postitas AzA »

elektromargu kirjutas:

No see üks väide muutis kogu su ülejäänud teksti tühiseks.. kui ühe väitega on võimalik nii puusse panna, siis ülejäänut nagu ei viitsigi lugeda...

Ehk siis sind kogu elu segab ka su nina? Mida sa kogu aeg näed, aga su aju õpib eirama? Dude, sarv-raamid on 80-aastate ja über-hipsterite teema, iga muu normaalne prilliraam piirab vaatevälja nii minimaalselt, et jah, võib-olla kirpu seal tänavas tõesti poleks märganud..
:wack:

Eksid ja sügavalt. Mul on nii 80-mnendate nerdi prilliraamid, 2010mnendate kummivartega kossu sportraamid (noh nagu nba kossuvennikesel) kui ka 2000ndate imepeenikeste traatraamidega rootsi diplomaadikad. Ja mu aju ei eira midagi, erinevalt ninast vahetan neid raame üsna tihti.
Ja prillid segavad, aga see ei anna mulle õigust mitte märgata, tuleb lihtsalt kaela keerata veidi enam :bsmile:
Proovi piiluda, saad ise pihta, et nö prillide keskkoht tekitab laheda anomaalia, sama mille nina, aga kõvasti tugevama.
MOTT

Ma olen ise põhjustand lolli peaga ühesuunalisele ettesõidu, tüüp tuli teiselt poolt. Jäin kenasti süüdi. Meibi oleks kohtusse kaevates midagi saavutanud, aga ei viitsinud jamada.
Samalaadseid olukordi tekib hulgi, näiteks kui ei kontrolli parempöörde ajal, ega keegi juhtumisi vastassuunas möödasõitu ei tee vms. On ka sellisest jamast algajana ära pääsetud .... eeldasin, et paari kilomeetrine pidevjoon maksab, aga näe mõnele ei maksa :mrgreen: Õnneks sain napilt pidama.

Eriti hoolas tasub selliste eesõigustega olla suvituslinnades, igal juhul tasub enne lipsamist 100% veenduda, hulga turistide jaoks on parema käe reegel ja tihti peale pisike telliska märk kuskil kosmoses ulme valdkond. Näiteks on mul tulnud Pärnus Lõuna tänaval otse vastu terve rekka ja pärast vasakkurvi sakslanna logiseva valge volkariga rääkimata lugematutest tegelastest, kes imestusega mingitel imeristmikel nukralt noogutavad kui neile seletan seal kehtivat korda.

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”