Külgkorviga Jawa 360 1972a - Aivar & Märt → Re: Külgkorviga Jawa 360 1971a - Aivar & Märt


Teema algataja
ratsoup
Postitusi: 43
Liitunud: 19 Mai 2015, 16:33
Tsikkel: Jawa
Tänatud: 7 korda

Re: Külgkorviga Jawa 360 1971a - Aivar & Märt

Lugemata postitus Postitas ratsoup »

Meie mõlema mootori silindritel on/olid samuti musta värvi jäänused. Renoveeritud mootor paistab pildil veidi tuhmim/tumedam kui on + on samuti natuke tolmune korvi lihvimisest. Sai see aga klaaskuuliga puhtaks lastud ja mulle isegi väga meeldib see matt tulemus. Iseasi kauaks seda on.

Täna sai hakatud vaatama mis amortidest saab. Tagumistega on nõnda, et kindlalt kroomosad vaja koormida/uued muretseda. Kas see toode siin on kõlbulik soetada? Eraldi kroom alumisi katteid ma ei leidnud. http://jawamarkt.cz/en/rear-shock-absor ... st-10-set-
Õnneks esimesi on meil kaks paari ja ehk vast annabki kokku kombineerida 99% roostevaba lahendus. Tekkis aga küsimus, kuidas saada kätte porilaua kinnitus amordi küljest. Tahaks selle ilusti ära puhastada ja vajadusel tsinkida. Polt amordis ja see mutrit meenutav asi seal on ümmargune. Lisaks, mida teeb amordi all olev polt? Kui kõrge peaks olema õlitase ja milline õli sobib vahetamiseks? Veel nippe, tähelepanekuid? Kuulaks hea meelega õpetussõnu targematelt - pole varem amorte remontinud. :)

image.png

image.png

Lammutasin korvi konstruktsiooni osadelt mutikad küljest, et viia tsinkimisse.

image.png

image.png

PS. Tuli just välja, et ostetud asendus parem küljekarp (Originaali keevitas Aivari vanaisa laienduse et relee ära mahuks...) on piisavalt laines, et see tuleb kõrvale heita. Kui kellelgi on pakkuda, andke teada. :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”