Cossie ''Mildly Modified Bandit''

Kasutaja avatar

Teema algataja
cossie
Postitusi: 808
Liitunud: 04 Mai 2008, 17:58
Tsikkel: B-12T
Asukoht: Kadrina / Tallinn Airport
Tänanud: 123 korda
Tänatud: 70 korda
Kontakt:

Re: Cossie ''Mildly Modified Bandit''

Lugemata postitus Postitas cossie »

Sai vahepeal tehtud üks 50km testisõit ja selgus, et hetkel on seadetes midagi mööda (pole ka ime). Peale kerge rõhuga tugevamat kiirendamist on hing kinni ja tahab kätte ära surra, just siis kui peale kiirendamist tahaks ühtlase kiirusega kruiisida, kui lasta paar sekundit tühikäigul koguda, siis hakkab jälle normaalselt toimima. Õnneks jagas kit'i ehitaja mulle näpunäiteid, et kust, miks ja millal kruttida. Hetkeseisuga tundub et peab väiksemad peadüüsid sebima ja siis sealt edasi vaatama. Enne ei hakka midagi muutma, kui pikem väljalase valmis ja wideband sees. Rasmuse Z1000 eelmine väjalase ja rattaga kunagi kaasa tulnud reso ohverdavad end selleks. Täna lõikusin jupid enam-vähem valmis ja pühapäeval hakkab täpsemalt kokku sobitama.
Lisaks sai turbole natuke relakat näidatud, sest mingi nurga all august läbi sõites käis esiratas vastu külmakoda. Maha sai lõigatud üks sisemise wastegate kinnitustest.
Pilt

Tellimisse läks ka uus õliradikas, sest vana on ''tänu'' kollektorile natuke ebaloomulikus asendis ja pinge all. Lisaks hakkas veel pressitud ühenduste vahelt peale paika mudimist ka tilkuma, varem või hiljem läheb kuskilt veel vibratsiooni tõttu katki. Hetkel ei sobi ka lensuamort selle tõttu oma kohale tagasi. Uus radikas on pisut madalam ja otsast lõpuni painduvate voolikutega, pealegi peaks olema 20% efektiivsema jahutusega. Värvilised ''racing'' fittingud on boonuseks :mrgreen:

Pilt



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”