Räägiks mootorratta navidest


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Loadära »

urmas66 kirjutas:

Nali naljaks,aga sisse ehitatud mälu sellel seadmel on 8GB ja seda ei pruugi täispaketi uuendamiseks jätkuda.Kui ,aga on piisavalt suur mälukaart lisaks,siis salvestab alati uuendused kaardile ja kui kokku jookseb teed arvutis kaardi tühjaks ning lased kõik uue peale.Seda ei juhtu iga kord ja iga seadmega ,aga vahel juhtub.Mul neid garmineid kasutuses 9tk ja vahel ikka mõnel viskab vimka sisse.Müned aastad tagasi ostsin 2GB kaardid,siis hiljem 4GB ja nüüd on juba 8GB kasutusel,sest uuendused aina kasvavad.
Nüüd muidugi võiks kriitiliselt öelda,et milleks sellist asja üldse vaja?Aga minu kogemus ütleb,et Garmin on siiani ikkagi parim GPS, väga heade kaartidega ning lihtsa käsitsemisega.Peale Garminit tuleb natuke tühja maad,millele järgnevad kõik ülejäänud eesotsas Tomtom-iga.

Hr.Nõel ,muidugi saab ilma ja mul isiklikult on alati paber kaart ka kaasas.Gepsu sisetan trajektoori üldjuhul, enne seda paberkaardil või arvutis oleval kaardil paika pannes.Ka loadära on ilmselt täitsa vabalt ilma selleta hakkama saanud,aga gepsuga on lihtsalt natuke mugavam.

Pistsin siis nüüd enda vidinale ka lõpuks soolika sappa ja kokku näpuotsaga üle 6GB kaalus kogu kompott, mis alla tuli tirida, ning mul kasutada oleva ühendusega vältas see kõik, koos restartimistega, peaaegu 3h, et asi uuesti toimima saada. Seega ei kujutagi ette, kui hästi see isegi oma raali olemasolul, mingi hotelli kidura wifi otsas üldse õnnestuda oleks võinud...rääkimata siis üle mingi telehvonilaadse seadme veel, ilmselt oleks hiljem arve suurem tulnud kui navi hind. Ühesõnaga ei sooviks sellist jama teel olles kellelegi!

Ja Nõel , no stress...Türi Paide rahvajooks, võidab Pavel Loskutov :D
Et ära väga muretse, ma ju lausa nagu atesteeritud motoorienteeruja...ning tunamullu, seda asja harjutades, olin SM kruusameeste esikolmikus vist üldse üks vähestest, kes oma asja korraldaja ulatatud paberkaardil joonlaua jupiga, st ilma navita ajas. Seega jõudsin nüüdki ikka koju tagasi. Ja tore oli ka. Lihtsalt see ajaski veidigi üritama selle navi elustamisega, et alguses puudusid nii paberkaardid, kui lisaks ka paagikott vms, mis oleks abiks olnud nende kasutamisel. Ning teeviitadega, eriti seal lõunapoolses osas, pole ka nüüd 15a hiljem, endiset just kiita lood ;)



Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”