[Naised] Kas putitate ise ka oma tsiklit?

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Postitusi: 501
Liitunud: 31 Aug 2012, 19:43
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Re: [Naised] Kas putitate ise ka oma tsiklit?

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

Kuna ma algupäraselt autotehnikuks õppinud, siis jah. Üldiselt majandan oma autode ja ratastega ise. Elu on näidanud, et mehed jätavad mul pidurisadula poldid kinni keeramata või keeravad õlipunnil vindi maha jne, jne. Olen aru saanud, et saab usaldada AINULT iseennast, mul õnneks on teadmised ja oskused olemas, mingi piirini.

Küll aga garaazi puudumine on suur miinus. Sp olen läinud mõnede asjade puhul seda teed, et lihtsalt maksan mõnele adekvaatsele firmale rohkem, kui mulle meeldiks, aga vähemalt tean, et asi saab tehtud (kullipilguga käin ju kontrollimas ka töökäiku ja olen selle vahtimise eest ka peale saanud maksta :D ) ja kui on mingi kasjakk, siis hiljem on konkreetselt arve najal võimalik kompensatsiooni nõuda või lihtsalt töö ületegemist minu jaoks null kuluga.

Teisipäeval läheb mu Busa nt Tartusse Motohoovi poistele. Lasen nukaketipinguti vahetada, segu paika regullida ja küünlad vahetada. Muidu teeks ise, aga kuna puhkus hakkab esmaspäeval ja ma terve puhkuse aja istun Ahjal garaazi all ja teen oma autole täismahus keretöid - keevitusest värvimiseni välja, siis lihtsalt ei ole aega tervet päeva kulutada tsiklile ja no reedel vaja ju Kiviõlis rajale minna!!!

Seega jah. Teatud juhtudel lihtsalt kas pole endal aega või kohta, et mässata, siis luban mingid tegelased masina kallale.
Viimane suur asi, mis ise eelmise ratta juures tegin oli kah nn "kleidi vahetus" ehk et nii palju detaile, kui sai, said parandatud ja uue kollase värvi alla. Sel talvel võtan sama töö Busaga ette... Sellel plastikut palju ja seeläbi töömaht tunduvalt suurem, kui eelmise naked rattaga... :)

Muidu aga - müts maha naiste ees, kellel on huvi enama vastu, kui lihtsalt ratta peal hea välja näha. See, kas keegi ise midagi remontida oskab, polegi oluline, peamine on, et HUVI asja vastu oleks olemas.

Boobs of steel, Stainless :twisted:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”