millised on parimad adventure touring rehvid?

Kasutaja avatar

oojamaa
Postitusi: 133
Liitunud: 10 Sept 2012, 22:53
Tsikkel: Honda Varadero XL1000V '07
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 24 korda
Kontakt:

Re: millised on parimad adventure touring rehvid?

Lugemata postitus Postitas oojamaa »

Macintosh kirjutas:

Kas kellegi on kogemusi Michelin Anakee 3 nimeliste rehvidega?
@Ojamaa? Kuidas ta pinnasteel võiks käituda? Mida ma otsin on hea pidamine asfaldil vihmaga ja kuivaga kruusa- ning pinnasteedel.

Sorry, alles nüüd märkasin seda küsimust. Pinnasteedega on mul kasinad lood antud rehviga. Külgedel ei ole pidamist ja pinnasteed üldjuhul roopasse sõidetud. Eelmine nädal sai vihmasajus mööda mullaseid põlluääri vaikselt kulgetud. Kuna rehvi külgedel pidamist (nublusid/mustrit) ei ole, siis mullakattega teeradadel korduvalt tekkis olukord, kus esiratas teed otsides läheb ühte traktoriratta roopasse ning tagaratas jookseb teises roopas edasi, sest pole külgedel haardumist, et end mööda roopa külge välja sikutada. Sisuliselt sõidad pooleldi külg ees ja tagaratas käib all ringi. Päris ebameeldiv/ebakindel tunne. Metsateel "rida vahetada" samuti suht keeruline. Ei saa hästi roopast välja.

Kui on heina kasvanud vanad metsateed, kus samuti roopad ja lombid, siis kindlat tunnet esiratta pidamise osas väga ei ole. Rehv libiseb alati roopa põhja suunas ja roopast välja keeramine suht keeruline.

Nii kui vihma sajab, siis ma väga libeda pinnastee peale raske rattaga ei tikuks nende rehvidega.

Macintosh kirjutas:

Minu viimane (ja õigupoolest ainuke) katse tänavarehvidega niiskel pinnasteel sõita lõppes paar aastat tagasi kahe külili käntsatamisega 50m lõigul - seda ma korrata ei soovi.

Kõigiga juhtub. Kui selline allolev tee vastu vaatab, siis mõtlen kaks korda, kas ikka minna otse või ringiga. Üksi sõites pigem lähen ringiga. Plögase pinnase peal ei ole väga lihtne 300kg kolakat püsti ajada. Ratast tõestes libisevad endal jalad alt ära.

Roads less traveled
Roads less traveled

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”