Continental TKC70?

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 970
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: Continental TKC70?

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Tere.

Käisin tegin TKC 70 jooksuga väikese proovitiiru. kruusal kiiresti sõitu ei saanud katsetada, kuna proovilõik oli selline keskelt täis kasvand ja väga suurte aukudega, lohkudega, (rattad sain maast lahti siiski :) või siis liig lühike. heinamaal, lintidega harvesteri songitud, kohati mudases jäljes ja metsarajal. kokkuvõtvalt: pidamine on väga hea. esirehv haakub hästi ja leiab väga konkreetse pidamise nii väheste lahtiste kividega kruusal kui ka heinamaal ja pinnasteel. paar korda ühest jäljest teise minnes pehmel, märjal pinnasel ja ka korra ka mudasel, oli tunda esiratta kerget libisemist/mõtlemist.
Mulle meeldis, et kruusal ei olnud ültse sellist ujumist/hõljumist nagu eelmiste rehvidega (Metzeller Tourance Next). proovisin ka ilma elektrooniliste sõiduabidetta (ASC,ABS) pidurfamist, kiirendamist kruusal. esirehv oli oluliselt parem. libisema saamiseks pidi päris kõvasti pidurdama. Tagarattal seevastu on see pidev, ilma mustrisooneta osa rehvi keskel selgelt tunda. pidurdades läheb libisema vähemalt sama kergelt kui Tourance Next ja ka otse järsku kiirendades läks kruusal ratas kergelt ringi. samas oli läbi libisemine konkreetne ja sujuv nii, et aeglaselt sõites kaasiga suunamuutusele kaasaaitamine oli adrenaliinita. metsatee lõppedes tsikli ringi keeramine kitsas kohas natuke kaasiga aidates oli kontrollitum ja lihtsam. jäi mulje nagu vajadusel tagarehv libiseb ja kui vaja ei ole siis ei libise. kurvi sõites, kus ratas juba natuke kaldus, hakkab karusem mustriosa ilusti tööle.
Asfaltil korra kiirendasin ca170-ni ja siis tugevalt pidurdades 50- ni, rohkem ei proovind ja selle katse käigus midagi ebameeldivat ei täheldanud. esimestel kilomeetritel kodust minnes visiir üleval sõites ja pinksalt kuulates oli esirehvist kosta õrna zuminat kuid paarikümne kilomeetri pärast oli see kadunud.
Seega normaalseks mõistliku kiirusega sõiduks erinevatel pinnastel kindlasti väga ok rehv ja praeguse seisuga mina soovitan.



5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”