Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Kuigi ma olen suht nahhaalne ja võimalusel kasutan kiiremaid versioone (mööda ja vahele jms) aga kui keegi mul seda takistab teha (nahhaalne olla) siis ma väga pahane ei ole kuna ikkagi saan ju aru, et ma ei ole tegelikult teistest võrdsem. Kunagi ammu jävevana raudtee remondi ajal pandi paremalt mööda ja siis ees supsti vahele (põhimõtteliselt võiks ju ka viriseda kui keegi paremas teeservas menti mängib ja osavjuhtidel kogu tee laiust ära kasutada ei luba)
Et kuigi ma ise hakanud mente ja kaeblejaid jms reeglina ei salli siis igal reeglil on mõned erandid ning väga ebavõrdsetes ja nahhaalsetes kohtades olen isegi mõned korrad menti mänginud.
Järvevanas ka sõidan tihti ja kui ma tean, et enamus kannatlike on seal 15 min passinud ja mina kolme minutiga neist kõigist mööda saan siis tegelikult on natuke sant tunne seal ees otsas suunda vilgutada. Samas jah, et milisel kaugusel siis esimesse ritta minna? Ja tõepoolest kaks rida on selleks, et neis sõita. Võrdne oleks see, et kõik sõidaksid mõlemad read täis ja lõpus tehakse kordamööda aga sellist võrdsust ei ole ja vaevalt et ka järgmine aasta tuleb.
Tsikliga trügides ei tunne kunagi süümekaid :D

indumen kirjutas:

liivakella teemast ei saa aru siin, nõus sellega jah, et "pilust" saab läbi üks kogus alati, aga pigem on küsimus kui kiiresti selle piluni ju jõutakse omakorda.

piluni on juba jõutud :D ja keegi liivatera, kes on hetkel peal ei pea pilust enne läbi pääsema terast, kes on juba peaaegu pilus. Nüüd said aru ? :D :D



Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”