Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2425
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 332 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Madlobster kirjutas:

A sa mine vaata hommikuti, mis mehed seal menti mängivad ;)

Vot see ongi tabavalt öeldud, menti mängivad. Ehk mul omal läheb elus sitasti ja siis peab teistel ka minema, see ongi ment. Naine hommikul minetti ei pakkunud ning nüüd faaak kaasliiklejad, elan ennast teie peal välja. Kahjuks seda ongi meie liikluskultuuris liiga palju näha.
Pole ise rekkajuht kunagi olnud, aga suurepäraselt saan aru, et neil on ajagraafikud. Seetõttu ei lähe ka endast välja ega kuluta kilode viisi närvirakke olukorras kus 1 rekka teisest möödasõitu teeb ja sel hetkel minu aega kulutab, sest hoiab vasakut rada kinni. Või peaksin nüüd hiljem menti mängima ja hakkama ta ees pidurdavat jobu mängima? Samas kui mul on võimalik ummikus läbi lipsata teda otseselt takistamata, tema start on aeglasem ja mina jõuan ringil ka palju-palju väiksemasse ja kiiremini liikuvasse auku kui tema, siis seda ma ka teen. Käitusin ma nüüd valesti? Omaarust nagu mitte, sest kogu ummik 1 auto võrra hoopis vähenes. Kui ma surun talle jõuga ette, no rekka ette ikka ei suru, ja siis seal edasi troppan, siis saan aru, et tema aega pikendasin.
Tüüpiline eestlasest autojuht tundub ikka jube kibestunud olema. Alati nähakse seda, et selle vahelelipsaja tõttu kaotati oma elust nüüd väärtuslikke sekundeid ja kuidagi ei suudeta mõelda sellele, et miks see teine seda teha võis või mis teda selleks sundis. Kindlasti oli põhjuseks lihtsalt nahhaalsus ning ühtegi muud olulist tegurit ei saanud olla. Ja kui isegi oli vaja lennukile jõuda, sest vastasel korral jääb perega planeeritud nädalasest Egiptuse puhkusereisist maha, siis s.tta see minu asi on. Paras rsk! Mina pean siin hallis Eestis passima, külmetama ja tööd tegema, ülemus on tropp jne., ning nüüd saan äkki kellegi peal selle välja elada. Siis on minu elu kohe palju roosam. On ikka või?
Kes Lätis sõitnud, siis teab et seal liikluskultuur natuke teine. Kui tee laiem, siis võetakse paremasse serva ja lastakse keskelt kiiremad läbi ja hoolimata asjaolust kas seal on möödasõit lubatud või mitte. Vahest juhtub ka neid, kes kiivalt telgjoone lähedale hoiavad ning teisi nägemagi ei tee ja enamus neist ongi EE numbriga autod :wack:



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”