Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 971
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Nüüd on küll abi vaja!
räägiks Cardo Packtalk teemal. sai selline soetatud. mis seal salata, suurte ootuste ja lootustega. enne kasutasin Midlandi BT Next C.
sai siis manual läbi sirvitud ja kohe oli selge, et tuleb veeeel lugeda, palju lugeda. Midlandi manual on selle kõrval lihtne nagu koomiks. aga eks funktsioone ole kah rohkem. hakkasin siis paaritama. kõigepealt sõbra aparaat tsikli GPS iga ja mobiiliga. arvasin algul et noh kui Midlandiga läks omalajal kõik kiirelt ja lihtsalt siis Packtalk pidavat interneti jutu järgi veel parem ja "kõik võimalikud head" olema, aga ...ei läinud peaaegu üldse. ühenduse sai nii gepsu kui ka telefoniga aga korralikult ei töödanud. näiteks sisse helistades kiivris "kutsus" a vastu võtta seadmest ei õnnestunud ja kui telefonist või gepsust vastata siis kiivris oli vaikus. nii kõlarid kui mikker. mõtlesin et ilmselt mõistlikum hommikuks jätta, manuali lugeda ja enne enda komplekt tööle saada. sõbral ju Windoosa telefon ja Navigaator 5 mis mõlemad ju saadanast.

õhtul hilja koju jõudes hakkasin siiski enda aparaadiga tegelema. no ei krdi tratki. kella kolme paiku öösel hakkas järsku side gepsu ja telefoni vahel tööle. kuidagimoodi. muss mängis telefoni kah juhtis aga mitte nii nagu peaks. Vox ei töödanud. läksin nõutult magama. hommikul uuendasin tarkvara 1.0 2,5 peale. mitte kui midagi ei muutunud. peale mitmendat korda uuesti paaritades, appi näppides hakkas Vox justkui tööle. üritasin paaritada Packtalki Schuberti src systemiga, mis ka cardo toode. side tekkis, küll aga ainult nupust aktiveerides ja ainult Packtalki poolt. src poolt sidet aktiveerida ei õnnestu. järsku hakkas packtalki Voks tööle. kui Midlandil tegid lihtsalt häält ja Vox aktiveerus ja side oli hetke pärast olemas siis cardol käib karjumise peale piiks siis teed häält ja aktiveerub alles side. side katkestada saab kah ainult Packtalki poolt nupust. kui liiga palju karjuda või pigem midagi sobimatut vist, läheb aparaat süsteemi menüüsse ja hakkab rääkima mis seal kõik leidub selle asemel et side luua teise seadmega.

ühendus telefoniga on ebastabiilne. appi avatuna hoides on näha, et pidevalt kaob ühendus ja peab uuesti aktiveerima. Ainuke asi mis juskui töötab on raadio. või noh jaamu valida ei saa nii nagu tahaks. vahest vahetab ka.

Kõne kvaliteet helistades on pehmelt öeldes rämedalt s**t! heli justkui hakib ja meenutab pigem käsiraadiojaamu. rääkimise ajal on eetris vaikus ja on mulje et kõne on katkenud. vestlus koosneb suurelt osalt, mõlemalt poolt, lausest "oled veel seal". läbi gpsi helistades lisandub kõnele ka ragin. Vox kõne vastu ei võta. isegi rämedalt karjudes.
ausalt öeldes on tunne, et midagi on valesti. ei saa ju olla et palju kiidetud aparaat ongi nii vilets. kas keegi teab kuidas peaks lähenema? äkki peaks tehase reseti tegema ja uuesti alustama mingis kindlas järjekorras? praeguse seisuga tuleb aparaadist loobuda kuna sellist kasutada ei saa aga loomulikult sai kõik kiivritesse juba korralikult sisse ehitatud ja eelmised maha tõmmatud.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”