Yamaha XJR1200 → Re: XJR1200

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 971
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: XJR1200

Lugemata postitus Postitas KIBU »

joha123 kirjutas:

hakkas silma, läbisõiduga 85000, karpaga, http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... 0%2096.htm arvustus oli päris ok, kas keegi veel sõidab sellise tsikliga ja soovitab v. mitte sarnast soetada...? ilmselt sõidaks teise 85tuh otsa, kütusekulu pikkadel otstel?

Kõik oleneb ju ikkagi sellest mida sa sellelt rattalt ootad!? Kui eeldad, et tegemist on ulme hea mineku ja juhitavusega pommikindla naistemagnetiga siis ilmselt pettud. Kui aga välimus väga meeldib ja arvestad, et tegu on mitte eriti hea vedrustuse ja viletsapoolsete piduritega, keskpärase kiirendusega kuid samas ok väändega, päevinäinud ja jumal teab kuidas hooldatud, iganend toitelahenduse (karpad) ja ilmselt mõningast hoolt vajava klassikalise mootorrattaga millega saab siiski sõita ja mis ei ole kindlasti "tüdrukute ratas", siis sõltub ju kõik ikkagi sellest kas sulle see ratas meeldib ja sobib. see kas see kellegile teisele meeldib või mitte ei aita sind tegelt mitte kuidagi.
Kui sa ei suuda otsustada ja vajad õlatundeks et keegi võõras ütleks "mul on selline ja olen jube rahul, osta kindlalt endale ka" siis ehk jah on sellel teemal natuke pointi aga tegelt seda kas see sinule sobib saad ainult proovides teada. Kui sul on mingid kindlad kriteeriumid millele ratas peaks vastama siis ehk kasutajad saavad öelda kas see ratas nendele tingimustele nende arvates vastab.
Kindlasti sõidab teise 85000km veel kui vajaduse järgi hooldad ja remondid. :D

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”