KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks → Re: KTM 990 ADV täiustamine pikemaks sõiduks


Teema algataja
ats30
Postitusi: 612
Liitunud: 11 Juul 2008, 21:05
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Re: KTM 990 ADV täiustamine pikemaks sõiduks

Lugemata postitus Postitas ats30 »

Eile paigaldasin uue põhjakaitse. Hirmus kolakas tundus laua peal. Aga kui paika sai siis istus päris kenasti.Poldiaugud ka õige koha peal :)
Aga poldid ise, need mis komplektis kaasas, suutsid küll välja vihastada. Viimast (kokku ongi neid ainult 6) kinni keerates andsid kuuskandi nukad järgi ja polt ei olnud veel korralikult kinnigi. Kusjuures komplektis olevad poldid on roostevabast, mis on eriti pehme pask. Positiivne on see, et neid sisekuuskant peaga polte on hea välja puurida. Tsentreerimine on imelihtne :)
Kuuskantidega ongi igavene jama. Sest ümara peaga ja koonuspeaga poltidel on see jama et kuuskant võtme mõõt on ebaproportsionaalselt väike võrreldes poldi läbimõõduga. Ja nukad maha keerata pole mingi probleem. Ma saan aru küll et selle madala ümarpea sisse ei mahu suurem kuuskant lihtsalt ära. Aga ma ei saa aru miks neid madala peaga (või siis koonuspeaga) polte igale poole topitakse?! KTMil on neid üksjagu. Muuhulgas sabaraami poldid ja tagumiste jalaraudade omad. Mille krdi pärast nad peavad olema koonuspeaga? Ainus sisekuuskant, mis on mõistliku proportsiooniga, on need silindrja peaga, fotol mustad.

Must on asendus, RST on originaal.
Must on asendus, RST on originaal.
Must on asendur, RST on originaal
Must on asendur, RST on originaal

Kui poldi pea ette ei jää siis tuleks kasutada just selliseid. Soovitavalt veel neid tugevamaid, 10.9 tähistusega. Nõrgemad olid vist 8.9 tähisega, peast ei mäleta. Loomulikult on oht et kui üle keerad, siis annab järgi mitte poldi keere vaid mutri osa. Samas mõistlikult toimetades peaks hakkama saama. Igatahes Baltic Bolt aitas täna hädast välja ja tegin vajalikud asendused :bsmile:

Põhjakaitse ülemine kinnitus
Põhjakaitse ülemine kinnitus
Põhjakaitse alumine kinnitus
Põhjakaitse alumine kinnitus


Oleks ma tark, ma oleks vait.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”