Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 971
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas KIBU »

et jutt oleks infona kvaliteetsem, nimetaks asju õigete nimedega. näiteks hädapärane ja "saab kasutada" säästulahendus ei oleks "korralik asi" vaid näiteks "ajab asja ära"
olen ise selliseid "häid" soovitusi järgides "korralike asjade" pähe omajagu jama kokku ostnud ja seega raha raisanud ja teistele seda ei soovi. on olukordi kus säästuvariant on täitsa omal kohal kuid õige valiku saab teha siiski vaid teades mis on mis. näiteks kui ämm jääb ööseks ja lähed selle tarvis madratsit ostma.

ja info mõttes veel mälestusi seoses givi kotiga. kuna niiskus sinna sisse poeb ilusti siis täheldasin vahest kondenseerumist kilepinna all, kuna see pind oli kõige külmem ilmselt ja halligi ei näinud. vahest päiksega ja ka valge pilvise taevaga tekkis kilepinnale peegeldus mis segas oluliselt. ilmselt kuna kile ja ekraani vahel oli jällegi õhuvahe. vihmaga on ette nähtud vutlarile veel omakorda lisa kantoss mis õhemast materjalis ja kortsus. valgus murdub ja peegeldub lisaks kogub kortsus kile vett. puutetundlikusega seoses on mälestus ähmasem aga kindlasti oli seegi osa viletsam. ühesõnaga võrreldes motonavi kasutamisega oli see vutlariga kombo ... "hädapärane".

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”