Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3138
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas ranel »

Garmini kaartide uuendamine pole mu jaoks mingi probleem ja olen muldvanadel garminitel 2017 kaardid tööle saanud, millele isegi tehas enam uuendust ei paku. Lihtsalt tuleb piirkondi vähemaks võtta, kuhu minema ei hakka ning tuleb kaart hoida alla 2GB. Lisaks igas vähegi endast lugupidavas telefonis on gps ja internett olemas.

Aga jah, kui raha oleks lademes, siis muidugi võtaks kõige kallimad ja paremad lahendused, kuid kahjuks tuleb siiski mingi eelarve piires püsida. Alustades näiteks kasvõi 93 aasta alpi asemel 2017 Africa Twin. Samas tahaks siiski teatud mugavusi.

Hetkel on endal olemas üks Garmin Nuvi 660 aastast 2004. Aknale kinnituse pesa on katki, aku surnud, kuid mootorrattale sobiks igati ära kasutada. Peal City Navigator® Europe NT 2017 kaardid Ida-Euroopa ning Saksamaa. Sisaldab üle Bluetoothi juhised klappidesse ning MP3 mängijat. Maksis ostes 20 eur(või oli äkki hoopis 300kr, ei mäletagi enam täpselt) ning seetõttu, kui mõni pikanäpumees selle ära lohistab, ei ole kulu ka väga suur. Mida veel tahta.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”