Super laiad rehvid taga. Annab midagi reaalselt juurde ka?


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Super laiad rehvid taga. Annab midagi reaalselt juurde ka?

Lugemata postitus Postitas will111 »

"etteaimamatu suurusega ning kui kallutad tugevamini, siis ühest hetkest nihkum haardepind väga järsult muna tipust muna küljele, millega väheneb järsult ratta diameeter"

üsna ebameeldiv jah, kuigi ma arvan, et mitte niivõrd diameetri järsu muutuse tõttu, vaid nimelt selle ebamäärase haardepinna muutuse pärast. igaljuhul praktikas proovitud ja midagi head sealt ei tule. rehvid on välja töötatud toimima ja ettearvatavalt käituma ikka teatud laiusvahemikus velje peal, mistõttu suurematsorti "mängimine" seal just häid tulemusi ei anna.

aga et oleks asjast räägitud erinevatest aspektidest siis olgu öeldud, et eks see originaalist erinev laius võib tähendada sõidu ja eriti kurvisõidu mõttes ka täitsa erinevaid asju. kuna rehvide profiilid nii erinevad siis võib teatud juhul laiem rehv olla lihtsalt üsna erineva kujuga ning näiteks pakkuda palju võimsamat ekstreemkalde all pidamist, samas kui kurvisõidu omadused muus mõttes ka ei halvene. aga loomulikult sel juhul tuleks ka ikkagi mätsida vastava esirehviga. ma pean siin silmas eelkõige umbes seda, et näiteks mul ühel rattal on tagarehvi originaalmõõt 170 (või oli ehk isegi 160) tänavalsõidu jaoks, aga rinkat sõidan sellega 190/195 rehvidega. need on täiesti teise kujuga võrreldes 170 tänavarehviga.
üldiselt on hea kui rehvil, eriti just kurvi kallutatuna ja kaldenurka natuke muutes ei toimu järsku haardepinna pindala muutust.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”