Räägiks mootorratta navidest


ats30
Postitusi: 612
Liitunud: 11 Juul 2008, 21:05
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas ats30 »

KIBU kirjutas:
ats30 kirjutas:

Millist navi lukku soovitate? Touratech pakub, kas see on hea? Kas miski võiks parem olla?

Wunderlich teeb kah mingisuguseid. lähedalt pole näinud. endale ostsin Jälgimäelt Touratechi oma. oli letist võtta. lukustus on 4+. ilma tööriista appi võtmata lahti ei saa. vibravastased kummileevendid on võibolla liiga pehmed. bmw originaal kinnitusega ei värisend ekraan üldse, Touratechi omaga tuleb vahest häiriv vibra pildile sisse. aga see ilmselt boxeri rida.

Olen mingi ülevaate saanud pakutavast. Silma on jäänud kolm tootjat, kelle kaup võiks ideaalis sobida:

  1. Kradellock http://shop.vn-teile.de/product_info.ph ... o-590.html Lihtne, miniatuurne ja tundub üsna efektiivne. Miinustest tooks esile et ta siiski ei tugevda olemasolevat kinnitust vaid ei lase originaalkinnituse küljest seadet eemaldada. Seda siis kuniks plastikust originaalkinnitus vastu peab/ järgi annab. Ka on toote hind päris krõbe (155€). Aga kõige nõmedam on selle väikese vidina postikulu, mis Saksamaalt tellides (ainus koht Euroopas ongi viidatud link) ca 37€.
  2. Wunderlich http://www.wunderlich.de/shop/en/wunder ... 002-1.html
    Tundub sümpaatne. Tugevast metallist raam toetab seadet ka alt poolt. Lisaks vibratsiooni vähendav kummine sisepind. Hind 100€ +postikulu 20€. Tundub mõistlik ja selles postituses välja toodud variantidest minu lemmik (seda ilma reaalselt nägemata ja katsumata).
  3. Touratech http://www.ebay.de/itm/Touratech-Versch ... SwtfhYtCSR Tuntud tegija, tõenäoliselt võib kvaliteeti usaldada. Minu jaoks miinuseks on palju liikuvaid osi, sealhulgas väikesed vedrud, kummirõngad jne. Võrreldes eelmiste toodetega tundub keeruline ja paljudest väikestest liikuvatest osadest koosnev toode pisut riskantne. Foorumites kurdetakse, et "tiivad" mis peaks vähendama vibratsiooni, ei saa sellega hakkama. Hind ka suht krõbe, aga kuna selle sees on ka postikulu siis pole 170€ nii hull.

Üks toode oli veel, aga selle tööpõhimõtteks oli, et miniatuurne lukukeel takistas navi eemaldamise päästiku sisse vajutamist. kogu muu osa oli jämedast rauast.

Ehk siis hetkel Kibu pakutud Wunderlich tundub asjalikeim pakkumine. Kui keegi selle vidina omanikest oleks nõus paari sõnaga kommenteerima või katsuda laskma siis olen huvitatud. Touratechi katsuks ka, just rattale kinnitatuna.

Oleks ma tark, ma oleks vait.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”