Rooliamort ebayst


Ardilla
Postitusi: 1154
Liitunud: 30 Apr 2013, 22:14
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Rooliamort ebayst

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Pigem ma ostaks selle mida siin pakutakse või kasutaud öhlinsi mis ei ole kõver kui uue ebay käki. Ei usu ma, et alla 100 euri saab korraliku tüki nendelt kes vaevalt, et teavad isegi mis tüüpi õli sinna käib. Hiinlased on nagu Leedukad == kasum. Ebayst saab ka head kraami, aga siis ta maksab ka suht turuhinda ja ei ole üldiselt tehnoloogiline.

Ei leia seda videot kus süüp tellis ebayst endale reguleeritava amordi, millel see regu klikkija oli eraldi klik klik tükk millest äga midagi ei sõltunud.

Kas julged endale rooli külge panna asja mis võib väga olulisel hetkel kinni kiiluda? Minul on kahjuks siiski hirm sees.

Muiudgi ka kõikidel brändikatel on pool õhku sees (raha mõistes), aga vähemalt nende tegemisel pannakse rõhku kvaliteedile ja tegemist on siiski aastakümneid tegutsevate brändiega + igasugu serdid ala ISO jne. Mis peaks siiski midagi tähendama.

Ma olen päris mitmeid asju tellinud e-bayst, kui teema alguse juurde tulla. Plastikud 50/60 kvaliteet. Elektroonika - ainult see mis kallis aga siis on mõistlik lähtuda tagasisidel. Näiteks tellisin endale seiklus kaamera milla hinnad algasid 15 eurost. Ma ise ostsin 80 kanti ja seda ka foorumlase tagasiside põhjal. Täitsa hea (pilt ilus ja terav) ainult, et aku kestab 10 minutit ja ma kasutan teda parda- kaamerana :D

Vanasõna: Koonerdamine ei ole kokkuhoid.

Ehk küsimus on veidi fundmentaalsem... Kas sa tahad OEM-i välha vahetada või sul ei ole htkel üldse midagi. Kui olemasolev pigistab siis miks? Äkki vaja talle hooldus teha? Kui tahad lihtsalt midagi ilusat ratta külge siis alusta piduriheeblitest :D



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”