Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2195
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 555 korda

Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Aliexpressis võtab valik silma kirjuks jah, aga põhimõtteliselt ei pea stressama kui midagi puudu jääb, sobivad ka letis müüdavad GoPro vidinad, lihtsalt hinnad on kallimapoolsed. Võta kindlasti see läbipaistev kest, lisaaku ja laadija, need on igal mudelil erinevad. Noh ja siis edasi neid kinnitusi peoga - kuna hind on Hiinast tellides oma 5-10x odavam, siis mina tellisin sama müüja käest kogu vidinaseti, kaugjuhtimispuldi, endlikepi jne. Pooled asjad seisavad riiulis, aga no alguses ei saagi pihta, et mis milleks hea on, kui kodus laua peal konstruktorit mängid. Tsiklid on ka erinevad, mõnesse kohta on vaja madalat jalga, mõnesse kõrget, mõnesse 90 kraadist keeramistükki jne. Kvaliteedivahet GoPro originaalvidinatega praktiliselt pole.

Paagi peale kinnituseks on sul vaja kleebitavaid taldu, kuna mulle unustas hiinlane osad kaasa panna, siis ostsin neid poest vastavalt vajadusele juurde. Paraku nendega on üks aga, stockis jäävad kõik natuke logisema, nii et sinna tuleb korralikuks kinnitamiseks natuke teipi vahele panna. A minuarust GoPro vidinatel on sama "omadus".

Üleüldiselt on hea video tegemine rohkem kunst kui tehnika, olulisem kui igasugu tilulilu on õppida nägema oma vaimusilmas neid kaadreid ja hetki, mida on mõtet jäädvustada - soovitan kaamera ootamise eel see raamat läbi lugeda: How to Shoot Video That Doesn't Suck ja no peamine on kasvõi telefoni kaameraga pidevalt harjutada, harjutada, harjutada. Profid tulistavad täiesti suvaliste mängukaameratega selliseid pilte-videoid et hinge võtab kinni, diletandile võid anda viimase mudeli 8k kaamera koos miljoni lisavidinaga ja ta ikka paneb ühe katkematu võttega tehtud 15 minutilise video netti üles teistele vaatamiseks :) See youtube sari on ka päris tore silmaringi avardaja:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”