Honda Transalp 1992 ranel


Ardilla
Postitusi: 1154
Liitunud: 30 Apr 2013, 22:14
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Honda Transalp 1992 ranel

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Spoiler
ranel kirjutas:

Järgmine katse läks siis ühe sõbra soovitusel ostetud heeblitega. 2003.a rehvi pealt kakkumine oli endiselt omaette tegevus, hiina juraga olin viga teinud ka vanale õhukummile, nii et läks see ka uus sisse. Korralike heeblitega läks aga uue rehviga 15 min aega rehv pealt, õhukumm vahetada, vedelseebiga servad kokku ja rehv tagasi peale ning valmis alla panekuks. Korralikud heeblid leidis tööriistamarketist 7.3 eur tk. Väidetavalt poolprofi seeria. Kirsiks tordi peal sai lastud täna veel velg ka ära tasakaalustada.

Pilt

Mul oli kevd süüdaes, No ja ma siis ka mõtlesin, et olen habemega tsiklimees :mrgreen: :bsmile: võtsin youtube lahti ja oma Gixxeri tagaratta küljest ja üritasin sinna suruda naise jõuluks kingitud sõrmuse asemele (lol)

Ühesõnaga hea, et velg terveks jäi... Lõpuks vahetatud sai sõbra juures rehvivahetuses... Järeldus, habet tuleb veel kasvatada :D ja bigi rehv ei ole jalgratta rehv (lol)

PS: Sa tugev ja terk pois päeva lõpuks! Respect :D rehvivahetus ei ol titetegu. Takkajärgi mõtlesin, et äkki oleks olnud tarvis enne soojaks fööniga rehv ajada......? Ma üritasin +1...5C temperatuuri juures.

Viimati muutis Ardilla, 07 Apr 2017, 22:07, muudetud 1 kord kokku.


Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”