Sõidueksami sooritamine?


lysty
Postitusi: 148
Liitunud: 21 Apr 2004, 21:59
Tsikkel: Yamaha FZS1000
Asukoht: Eestimaa.Saku
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Re: Sõidueksami sooritamine?

Lugemata postitus Postitas lysty »

Üks ja kindel asi on liigne närv, mis ei lase asju teha nii nagu tegelikult oskad-tahad!"!! Seega rahu ja ainult rahu, kukud läbi, noja siis, jõuad veel sõita kui kohe uue aja paned aga parem võimalus on ka olemas see on PLATS!!!
Mul oli võimalus ka veel vanastpeast uuesti eksamit teha ja ütlen ausalt, nii testid kui ka sõit on lihtsamad kui arvatagi oskad, ainult natuke peab harjutama. Läksin Saue platsile, seal putkas muhe vana Ken, rääkisin talle oma loo ära ja ta oli valmis mulle hea meelega näpunäiteid jagama. Nädala käisin üle päeva paar tundi ja enne eksamit tunnike. Kui saabus see püha hetk olin endas täiesti kindel ja seda rattaga, mis soovitati eksamijaoks välja vahetada lihtsama vastu. :) Sõidad, puhkad, vaatad, mida teised teevad ja kuidas eksamid toimuvad, mingil hetkel on kõik kuidagi tavaline,lihtne ja selge. Leidke-tekitage endale see võimalus!
Niipalju kui nägin ja ise oma eksamit tegin, ei peedistatud kedagi, eksamineerijad tundusid kuidagi normaalsed ja rahulikud, minuoma eriti.
Ja mis veel tasub kõrvataha panna on pikivahe, ärge ronige autodele tagumikku ja nagu ennegi mainitud, ärge uimerdage, midagi ei juhtu kui korra kiirus nats üle lubatu libiseb, pigem ei meeldi neile kui 40-ga venid. Ringidel tehke julged kallutused ka. Mulle öeldi, et sõida oma sõitu ja küll mina järgi jõuan, ootma pole vaja jääda. Olnud sõitnud aastaid ja vahele jätnud mõned, minnes peale seda platsile sain aru, et ma ei oska üldse sõita!!! Hüppan nüüdki vahest läbi, tekitab kuidagi parema suhte rattaga. Edu ja head põrumist!!!



Kui teed,siis ära karda.Kui kardad,siis ära tee!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”