Matk Venemaale, toit siit kaasa?

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3140
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Matk Venemaale, toit siit kaasa?

Lugemata postitus Postitas ranel »

See minu küsimus algne küsimus oli siiski ajendatud 3 nädalat Venemaal viibimise plaanile kaugele põhja, mitte kusagil keskustes tsillimise kohta paar päeva.
Muidu üldiselt, ma plaanin siiski paari päeva head metssealiha konservid jms siiski venemaale kaasa võtta. Kenasti aega kodus kenasti ära pakkida. Hinnaga midagi erilist ei võida, aga vähemalt tead, et peale pikka päeva sõitmist/jamamist ei pea mingit saepuru ollust sisse vägistama, kui mingi jama juhtub ja normaalsesse kohta ei jõua. Kohvikus saime küll super hea praadi (mingi meenutas pelmeeni, aga lapik ja veiseliha oli sees), aga eks teenindaja oli Marokost pärit ja oli väga õnnelik, et kellelgiga inglise keelt rääkida sai ja tegi superluks praed meile.

Praegu ongi, et iga kord saab mingit vene kraami koju veetud ja siis näeb, et mis hea ja halb. Õhtuks ootabki mind üks hatšoo konserv potis soojendamiseks. :bsmile: Siiski kõige rohkem panustan selle peale, et ostan ise toorained ja kokkaks ise midagi valmis. Maal üles kasvanud ja valmis produkte pole nagunii kunagi väga tarbinud.

Ja olgem ausad, 25a ja 27a vanad rattad nagunii midagi juhtub. Ma olen 99% kindel, et olenemata ettevalmistusest, midagi tee peal saab nagunii remontida.

Viimati muutis ranel, 05 Mai 2017, 16:11, muudetud 1 kord kokku.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”