Mootorrattaga alustamine

Kasutaja avatar

mkendra
Postitusi: 50
Liitunud: 21 Apr 2015, 20:56
Asukoht: St. Julian's, Malta
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Mootorrattaga alustamine

Lugemata postitus Postitas mkendra »

will111 kirjutas:

"seda on pika perspektiivi (et kannataks enne ära tüdinemist vähemalt ühe hooaja sõita) huvides natuke liiga vähe minu jaoks - ei tekita väga palju emotsiooni ega aukartust. Võimsama puhul on alati võimalik kätt vähem keerata, kuid liiga lahja puhul jalaga hoogu ju juurde ei lükka"

kõva mees, kui üks hooaeg on sinu jaoks pikk perspektiiv ja 53kw ei tekita täielikus algajas aukartust :lol: ise sõitsin 2, 3nda ja veel osa 4 hooajastki 57kw tsikliga ja väga mõnus oli. nüüd on kahju, et maha müüsin...
võin sulle omast kogemusest öelda (mul neid tsikleid natuke rohkem kui üks või kaks tk), et kätt võib teoorias olla võimalik ju vähem keerata, aga kui inimene omale võimsa ratta ostab siis ta ei tee seda selleks, et vähe(m) kätt keerata! aga noh, eks neid sirge peal kiireid vendi ole ka vaja, kes ikka 250 rauda saavad ja siis proovivad, kas ja kui kaugele mendi eest ära saab ning pärast pahandavad, et tagant pandi :nono:

Vabandage, kui valesti ennast väljendasin, kuid eelmise postituse point oli see, et lube väga raske teha ilma varasema erilise kogemuseta pole ning autokooli kartma ei peaks.

Mis puudutab seda 53kW on vähe, siis nii kahjuks on - minule see mingit põnevust ei pakkunud. Ma olen seda meelt, et parem olgu jõudu üle, kui puudu just in case. Ma otsustasin tsikli osta, kuna argipäeviti liigun Tallinna kesklinnas - tsikkel lahendab kõik mu parkimise mured. Lisaks sellele tahaks nädalavahetustel mõnesaja km trippe teha või auto24 Ringil kurve käia hõõrumas. Sirgel kihutamine ei ole eesmärk, kuid vajadusel võiks tsikkel seda ka suuta.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”