Mootorrattaga alustamine


will111
Postitusi: 5261
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Mootorrattaga alustamine

Lugemata postitus Postitas will111 »

mhmh, ja 53kw masin neid parkimise muresid lahendub ikka tükkmaad kehvemini kui 153kw masin, onju? :D as I said, kokkuvõttes pole minu asi, mis kellegile põnevust pakub või ei paku aga koomiline lugeda sellegipoolest kuidas just alustav rattur ja juba räägib, mis on liiga vähe ja mis mitte. äkki läbiks esmalt vähemalt mõnituhat kiltsa kaherattalise seljas ja saaks teada, mida see asi endast tegelikult üldse kujutab...ja siis kui need mõned mõnesajased tripid tehtud ja auto24'l sädemed välja kallutatud...siis räägiks uuesti kilowattidest?
ostmise, müümise ja kahetsemise kohta võiks omalt poolt lisada veel ka seda, et kuigi ma otseselt kahetsenud pole ühegi kaherattalise ostmist siis ainuke tehing mille mõtekus pikas perspektiivis on tagantjärele mõeldes üsna olematu ongi 650se vahetamine 1000se bike tüüpi ratta vastu. vaatamata sellele, et jah ma tõesti saan nüüd natuke üle poole sekundi kiiremini 100ni, õige mitu sekundit kiiremini 200ni ja sel tonnisel on parem vedrustus ning pidurid. mida see mulle annab IRL, tänavaliikluses? mitte midagi, linnavahel tihedates ummikutes manööverdada on sitem, fooride vahel startstoppida on sitem, eesti kohutavatel augulistel teedel sõita on kokkuvõttes ebamugavam, keskmine kütusekulu on suurem, trahvid on lõpmatu arv kordi suuremad (sest varem neid ei olnud).
ja irooniline lugu, et auto24'l käin ka lõpuks ikkagi sõitmas oma 600se gixxeriga, kuna sellega on seal way more fun isegi kui absoluutne ringiaeg on poole sekundi võrra aeglasem ja kilowatte on vähem :lol:

eks see kui palju või vähe keegi autokooli või motokool kardab, sõltub konkreetsest isikust. ka suure eelneva kogemusega võib päris suur hirm olla, sest siis on sul teatud asjad nii sisse harjunud juba, et neid "teistmoodi" tegema hakata kooli ja eksami jaoks võib olla raskem kui mõnda asja nullist alustada. tsikli puhul on aga ülitähtis näitaja see kui mugavalt isik end üleüldiselt kaherattalise otsas tunneb....täiesti eraldi teema (peaaegu) kõigest, mida koolis nõutakse ja ka sellest, mis võimsusesega rattaga sõidetakse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”