Milline kiiver?

Kasutaja avatar

Põhja Siil
Postitusi: 208
Liitunud: 21 Sept 2007, 22:43
Tsikkel: Tiger 900 RP; GSX1400
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 39 korda
Tänatud: 16 korda

Re: Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas Põhja Siil »

Motomarket kirjutas:
Põhja Siil kirjutas:

Suuremat kogemust veel jagada ei saa, kuid üks negatiivne moment on - uuel sidevandil on väga väiksed nuppude ja nende leidmine, kui kätes on paksud kindad, on üsna keeruline. Ütleme nii, ma ei tunne et nupp on seal, ma arvan et ta seal on ja vajutan. Kui õnnestub, siis süsteem annab märku piiksuga. Tihti, esimese korraga ei leia...
Eks hiljem armub ära, ja kui ilmad soojemad siis kindad õhemad. Nii et pole üli kriitiline.

Kõige peale on mõeldud ja neid nuppusid kasutavad nutikamad vennad ainult sisse ja välja lülitamiseks. Kõik muud funktsioonid lahenevad aga väikese lisapuldi abil http://motomarket.ee/product/schuberth- ... te-control

Puldist olen teadlik. Kindlasti, kellegi jaoks on see asi väga mugav ja vajalik. Mina isiklikult ei näe selle enda jaoks vajadust. Vähemalt antud ajahetkel :)

Nagu ka arvasin, siis nüüdseks olen harjunud, ja leian uue SC1 nuppud palju kergemini üles. Kuid kordan, paksu kindaga neid pole tunda vaid ma lihtsalt tean kus nad on. Kuid enam seda probleemi minu jaoks pole. Lisaksin veel, et SC1 on vägagi hea häälvalmise funktsioon. Võiksin öelda, et see esimene seade, kus ma saan sead reaalselt kasutada. Ja mis helistab just sellele inimesele, kellele ma tahan helistada, vaatamatta minu mitte perfektsele diktsioonile ja hääldamisele. Seda muidugi inglise keeles.

Schuberth C4 kohta, võiksin öelda nüüd et on üsna vaikne, kuid mitte SUPER vaikne. Täitsa OK, kuigi manteel sõites kasutan ikka kõrvatroppe. Kahjuks pole eriti võrrelda, sest 10 aasta jooksul on see minu 3 kiiver, millest 2 on Schubertid ja üks Nolan.

Natukene Schuberthi kriitikat kaa...
Visiir läks pidevalt uduseks, kuigi pinlock on peal. Otsustasin siis vaadata lähemalt, et milles point - pinlock polnud korektsekt paigaldatud. All äärest oli vahe, kuhu vabalt mahtus hambatikk. Lükkasin siis paika, et pinlock kõik servad oleksid ilusti vastu klaasi, ja kõik on nüüd OK. Ega polnud keeruline viga kõrvaldada, kuid jama et sellise kalli kiivri tootmisel, selline lohakust esineb.

Manused
IMG_20170520_000330.jpg
IMG_20170520_000522.jpg


Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”