Kus teil viimati vahetati täiendavaid juppe ilma kokkulepeta?


oil
Postitusi: 771
Liitunud: 15 Apr 2014, 09:39
Tänanud: 24 korda
Tänatud: 75 korda

Re: Kus teil viimati vahetati täiendavaid juppe ilma kokkulepeta?

Lugemata postitus Postitas oil »

Streetmoto viimati. Viisin tsikli keti ja hammaka vahetusse. Vahetati ära ka laagrid ja veel nipet-näpet, uued piduriklotsidki pandi kaasa. Muidugi helistati enne nende asjade tegemist ja nn küsiti luba. Arve oli mõistlik, mina õnnelik, et asjad tehtud ja nemad õnnelikud, et said pakkuda mõistlikumas suurusjärgus teenust.

Arve tuli muidugi esialgsest pakkumisest kõvasti suurem, aga seda seepärast, et juppe ja tööd oli ka tublisti rohkem. Samas saan aru, kui mõni klient hakkaks hädaldama, et "ei suutnud küll arvata et nii kalliks võiks minna ja mis seal nii palju siis maksis jne." Kui pole suurenevat kulutust ette läbi mõeld, siis hakkadki tonti nägema, et kaupmees võtab kurat viimasegi käest.

Olen ise müügimees ja viimati hämmastas mind üks firma, kes saatis päringu. Küsis üht eritellimustoodet teatud koguses. Tegin pakkumise. Natuke rohkem kui kuu pärast küsib siis, et kas on juba kohal ka? Ma küsisin, et misasi? "Noh ikka see kaup mis te pakkusite!"

Õigust jäi tal veel tükk aega ülegi. Nagu ma pidanuks aru saama, et ju mu pakkumine on selline, et klient sellest nagunii keelduda ei suuda.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”