Kus teil viimati vahetati täiendavaid juppe ilma kokkulepeta?


kurikristjan
Postitusi: 1253
Liitunud: 29 Juul 2009, 05:11
Tsikkel: SV1000
Asukoht: Põltsamaa
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Kus teil viimati vahetati täiendavaid juppe ilma kokkulepeta?

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Oma õppeprotsess ja sellest persekeeratud osad peaks siiski väljenduma tasuta töös või rikutud osade oma taskust kinnimaksmises, kui ei töötata ettevõtte all, mispuhul on töötaja poolt tema tekitatud kahju hüvitamise protsess veidi keerulisem. Sellisel juhul vastutab (teadiku) kliendi ees siiski ettevõte juba. Kuigi minu silmis peaks igal töömehel olema oma isiklik tase selles suhtes, mida ta teeb ja millist sitta ta ei keera, selles suhtes, et kui hakkama ei saada, siis tulebki kliendile või ülemusele nii öelda, mitte salaja lihtsalt midagi v**u keerata valede võtete või jumal teab millega.Teatud juhtumite puhul siiski ei saa süüdistada tegijat sajaprotsendiliselt, näiteks kui antakse kätte lego, et pane kokku. Kui teha seda vastuvõetava hinnaga, võib pauk käia ja kui käia iga asi topelt üle, et hea saaks, ei ole klient maksevõimeline.
Hea näide asjatundmatusest näiteks see, kui üks aastatepikkuse kogemusega välismaa (millise, pole oluline, ega ka ettevõtte nimetus, kus see mees täna ikka veel töötab - see ei asu Eestis) motomehaanik lihvis sobiva seibi puudumisel klapivahe sobitamiseks klappi rellakaga lühemaks, mis väljendus hiljem sinises seibis ja tõukuris. No andke andeks? :roll:
Kuigi ilmselge on see, et kui ma viin ratta nt. karpade sünkroniseerimiseks töökotta ja mul vahetatakse lisaks peaülekande kett ja hammasrattad, mida keegi pole palunud vahetada, siis minge m**n*, mehed.
Ma kahjuks ei ole mototöökodade nõudmiste ja pakutavaga töömehe suhtes eriti kursis, sest siiamaani olen saanud asjast niimoodi aru, et enamasti otsitakse motomehaaniku kohale inimest, kes tööga kuidagiviisi hakkama saab ja eriti palju raha ei küsi. Sest ettevõte soovib ka ikkagi kasumit teenida kusagilt. :roll:

Viimati muutis kurikristjan, 24 Mai 2017, 23:43, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”