E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Kasutaja avatar

RasmusL
Postitusi: 1666
Liitunud: 10 Okt 2006, 19:18
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Asukoht: Tartu
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

srx kirjutas:
chadmuska kirjutas:

Kas biker24 kaubamaja tuleb seeaasta Smashi ka toetama ja tasuta tutikaid rehve jagama, tõstaks kriipsu võrra mainet äkki?? :mrgreen: :bsmile:

Tasuta asjade jagamise asemel võiks selle raha kasutada vanade võlgade maksmiseks. See tõstaks mainet kordades rohkem.
Kuni inimesed oma raha kätte pole saanud, ei paranda mainet eriti miski.

Kui Biker24 "võeti üle kogu täiega", siis peaks olema ka kohustused üle võetud. Ei saa nii, et võtame kõik varad üle aga jätame kõik võlad maha.
Inimeste jaoks on suht ükskõik millise juriidilise keha alla asjad JOKK skeemidega kanditakse. Suur vahe on õigusel ja õiglusel. Selleks, et õiglus saaks jalule seatud, tuleb võlad likvideerida.

Nii on tehtud varemgi. Kunagi oli selline firma nagu Estbay mis oli siis vahendusfirma Ebayst tellides. Ehk siis aitas ebays oksjoneid võita ja niisama osta ning kodu kätte toimetada. Firma omanik ja asutaja oli tollal Helar Hein. Sellest on juba 10a möödas, lollipeaga otsustasin ka ise selle venna "teenuseid" kasutada. Aprilia rs125 läks mootor katki ning tellisin uue silku ning kolbi. Peale 2 kuud ootamist tuli lõpuks kohale. Siis aga läks väntvõll tuksi, ning otsustasin uuesti tema kaudu tellida, kuna ise tollal ei oskand muudmoodi ning uus kataloogist maksis rohkem kui ratas ise. Peale 3 kuud ootamist, kümneid kordi helistamist uurisin välja tüübi elukoha. Elas mingis uuselamu rajoonis Tartu Ihastes. Võtsin natuke suurema sõbra veel kaasa ning sai uksetaga käidud. Siis küll tuli uued lubadused, jalad värisesid all ning naine ja laps jooksid kööki peitu. Ilmselt terve perekond ei oskand veel aimata milline suli mees tegelikult on. Otsustasin siis veel oodata. Läks oma kolm kuud veel ning ei midagi. Sain aru et olin ülesaand kuna rahad võttis alati ette ning 10% asja hinnast teenustasu. Võtsin kätte, läksin uuesti ta maja juurde et lihtsalt tuimalt sisse kõndida ja kasvõi telekas sülle võtta ja ära viia või mis iganes 4500 krooni väärtuses mida see väntvõll maksis. Kuid kottigi. Keegi teine vihane klient oli juba enne jõudnud ning maja oli seest täiesti peapeale keeratud aknast sisse piiludes :D :D siis tuligi lõpuks välja, et mõnel kliendil jäi lausa 20-30k sinna firmasse, kes siis olid tellind mingeid kalleid autovelgi jne. Paari kuu pärast tuli meil, et firma alustab puhtalt lehelt ja omanik oli vahetund ning nii see asi jäigi. 16 aastasele poisile oli see kõva löök, kuna 4500 oli täpselt mu kuupalk suvel Selveris töötades :) . On ikka igasugu värdjaid olemas. Hetkel kui selline Heina taoline paksmagu midagi sellist korraldaks, teeksin Isise stiilis hukkamisvideo netti.

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”