Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras


Rasmusk
Postitusi: 214
Liitunud: 16 Apr 2015, 22:35
Tsikkel: Honda VFR1200x DCT Crosstourer
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras

Lugemata postitus Postitas Rasmusk »

Põhja Siil kirjutas:

Jagan oma kogemust.
Täna tulin saarelt rattaga, vaatasin kella, et järgmise praamini veel 25km ja 35min - et mõtekas e-pilet ära osta. Jäin seisma, telefoniga üritasin osta kuid webi leht kirjutas et antud reisile enam sõidukite pileteid osta ei saa. Nu, sõitsin natukene kiirimini, ja kui kohale jõudsin, siis üldjärjekorra väravates olid juba autode järjekord ees, mida enam väravas läbi ei laustud.
Vahele ei trüginud, ja läksin jala kassa juurde küsima - ega üks mootorrattas peale enam ei mahu. Öeldi et mahub kuid pean siis minema e-pileti väravast kuna süsteem ei lase tema väravat enam lahti teha. Nii tegingi ja e-pileti värava sain läbi QR koodi abil, mis oli antud pileti peale trükitud.

Kui saarele läksin, siis oli e-pilet olemas, ja seal mingit probleemi polnud. Ainus asi, et telefoni number, millega väravad saab avada, on muutunud, ja pidin telefoni taskust väljaurgitsema ja kindad käest võtma et läbi saada. Järgmine kord saab kergemini, sees saab kasutada sidesüsteemi häälvalimist.

P.S. Kas keegi teab Kuivastu e-pileti värava telefoni numbrit? Jäi kirja panematta. Virtsu oma on 8801360.

Oot-oot. Kuskohas on loogika? Avastasid, et mõttekas on e-pilet ära osta, kuid e-piletit enam osta ei saanud? Siis järsku läksid e-pileti väravast ja skanneerisid QR-koodi ja said e-piletiga värava lahti? Kustkohast sa selle pileti vahepeal said? Midagi oleks justkui nagu puudu?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”