Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7185
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1853 korda
Tänatud: 511 korda

Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

KIBU kirjutas:

krt mõtlesin et jalutan poodi, võtan sony x3000 ära ja talvel vaatan telekast suviseid sõite aga ei ole nii lihtne.
mälumahu rohuks jääb ilmselt odavama otsa kasutatud LenovoX2.. (kui kellelgi on pakkuda siis pm) ja väline kõvaketas. läpparit saab muuks kah kasutada ja enne sd tühjendamist saab kontrollida kas ülekanne õnnestus. seda infopanka ei julge usaldada. kogu see filmimiskombo läheb päris kalliks ja seega materjali kaotamise korral oleks nägu ikka eriti jonni täis. nüüd jäänud veel lahendada läppari laadimis küsimus ja kaamera kiivrikinnitus. tundub, et mõistlik oleks kohe üleminek gopro kinnitustele.

Sa pead silmas,et kaamera on sees päev läbi,kui reisil oled?Korras akuga läpakas peab terve paari nädalase reisi laadimata vastu,kui õhtul ainult kaardi välisele kõvakettale ümber laed.
Ma olen tasapisi omale mälukaarte soetanud ja nad ei maksagi nii üle mõistuse palju,kui saad neid õiglase hinnaga osta.Mul õde elektroonika poes tööl ja oma töötaja hinnaga ostes maksis väga hea, kiire 32-ne kaart mingi 12-13€.Kusjuures eelmisel suvel ostsin Tšehhist ka kaks sellist kaarti ja maksid poes 16€ tk.Meil maksid üle poole rohkem.

Aga mis päevasesse filmimisse puutub,siis ühel reisil tegin paar päeva nii ja enam ei tee,sest ei leia selleks mingit vajadust ja mõte ka puudub.Vaadavat on sellel päevasel filmimisel tugevalt alla veerandi.No kui just kuskil mägistel nõlvadel kruusal vaikselt ei turni,aga kogu päevast maantee sõitu ma küll ei viitsi üle vaadata.Filmin teadlikult ainult seda,mis tundub vaatamist väärt ja ei enamat.
Lisaks on kogu päevasel filmimisel veel see häda,et sellest vajaliku-vaatamis väärse välja sõelumine võtab liiga palju aega.Töötlemiseks oleks ka veel väga hea jõudlusega arvutit vaja.Tavakasutaja arvutiga lähed enne halliks ,kui kõik oma suvised sõidud vaatatavaks filmiks töödeldud saad.



Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”