Räägiks läbisõidust


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Räägiks läbisõidust

Lugemata postitus Postitas will111 »

pole üldiselt eriti huvi tundnud, aga vist hirmsuure läbisõiduga masinaid polegi juhtunud. kõige suurem oli ma arvan kuskil 35-40k äkki ostes ja samas selle rattaga sõitsin ise kõige kauem. (ilma, et oleks ühtegi suurt remonti teinud seejuures)
päris kamarajura see läbisõit muidugi ei ole ka. kui sa ikka oled ostmas ratast mis on a'la 75k või 100k ära teinud siis võid kindel olla, et ega keegi nalja pärast ilmselt seda läbisõitu suuremaks kerinud just ei ole :D ja kui nii palju on sõidetud siis järelikult on ikkagi ka masinat niipalju kasutatud, et see number ette tuleks. mis see tähendab on see, et päris paljud tükid ratta juures peavad siiski nüüdseks olema kas välja vahetatud või siis tuleb neid igal juhul väga varsti vahetama hakata kui seda tehtud ei ole. muidugi on jube tore kui kõike persega tunnetad ja teada saad aga noh ega suurem osa siiski seda "teadust" ei oska. eks oleneb ka muidugi mootoritüübist ja rattatüübist...ja natuke ka tüübist, kes müüb. vaatad otsa ja räägid juttu ja võid pisut järeldada, et mismoodi on kilomeetreid läbitud :D
minumeelest ostma minna ei tasu ei väikest läbisõitu ega ka mitte olla täiesti naiivne ja väita, et läbisõit ei tähenda midagi. paratamatult tähendab, osta tuleb siiski kõiki argumente arvestades.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”