Räägiks läbisõidust


will111
Postitusi: 5261
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Räägiks läbisõidust

Lugemata postitus Postitas will111 »

kahjuks sa ei täpsustanud, et misasjad siis on sinu arvates kuluosad ja mis mitte. ja ühtlasi, sa ei öelnud ka selgelt, et see sinu sügis kevad ja 10k erinevust tähendab, et iga sellise 10k peal vahetad sa KÕIK kuluosad välja. muidugi, on loogiline et kui vahetad pidevalt absoluutselt kõike, mis liigub ja kulub siis koos vahetatud osadega ostad sisuliselt ju koguaeg uuesti justkui uut tsiklit.
aga et siis, kas rehv on kuluosa? kett on kuluosa? aga ketirattad? kas amordid on kuluosa, kas kogu asi või ainult teatud osad seal sees? laagrid on või ei ole kuluosad? aga käigukasti sisu või kolvirõngad?

Minul ei ole vaja midagi ette kujutada. võin tuua väga konkreetse näite elust enesest selle kohta kuidas 10k läbisõitu tähendab REAALSET kulumist. ostsin ratta, sidur oli täitsa ok (ei libisenud). sõitsin 10k ja õige pisut peale sellega ära ja sidur libises. ja see ei olnud väärkohtlemise või oskamatu kasutamise tulemus...selle asja nimi on kulumine. muidugi ei olnud see sidur enne seda 10k uus ja peale seda 10k ei olnud rattaga võimatu sõita...aga jutt käis sellest, et kas midagi kulub või kohe üldse mitte.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”